2015. november 23., hétfő

Fix szúnyogháló ár

A fix szúnyoghálók maximális mérete: 120x1cm. Szúnyogháló telepítése esetén az ablak vízvetői vagy egyéb, a közvetlen felszerelést gátló elem miatt a keret kiemelésére (alátétprofil alkalmazására) lehet igény. Extrudált alumínium. Ezt a szúnyogháló típust olyan nyílászárók felszerelésére javasoljuk, ahol nem feltétlen szükséges a kijárás lehetőségének biztosítása! De peremes fix szúnyogháló rendelése esetén csak az alumínium változat érhető el.


Az üvegszálas fix szúnyogháló anyagának köszönhetően nem szükséges eltávolítani a keretet a téli időszakban sem.

A speciálisan szőtt hálónak köszönhetően nem gátolja a szabad kilátást. Milyen szúnyogháló típust válasszunk ablakunkra? Amennyiben mozgatható szúnyoghálóra van szükségünk, akkor a függőleges működtetésű rolós szúnyoghálót ajánljuk. Reluxák, Rolók, Súnyoghálók, Függönykarnisok, Ablakpárkányok és több más termék Önnek az E - shopban.


Méretre gyártott termékek. Beépítésük esetén meleg napokon is szabadon áramolhat a friss levegő az ablakokon, ajtókon át, mivel kizárják a pihenést, munkát akadályozó és az éjszaka nyugalmát megzavaró rovarokat. Szinte bármilyen nyílászáróra, sőt tetőtéri ablakokra is tudunk ajánlani.


A fix keretes szúnyogháló számos olyan előnnyel bír, amely miatt érdemes elgondolkodni a beszerzésén. Az olyan nyílászárók esetében ideális, ahol nem fontos, hogy átjárható legyen a rés.

Mivel stabil szerkezetről van szó, így roppant tartós, hosszútávon is kiváló megoldást kaphatunk a fix keretes szúnyoghálók. A háló színe szürke, de macskaháló esetén fekete. Pliszé szúnyogháló. Kérjen ajánlatot egyszerűen, gyorsan!


A honlapunkon található árak bruttó irányárak, melyek szaküzletenként eltérhetnek, és nem minős. Vásárlás: Szúnyogháló árak, eladó Szúnyoghálók. Akciós Szúnyogháló ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A legegyszerűbb kivitele a szúnyoghálóknak, a fix keretes szúnyogháló. Műanyag fix keretes szúnyoghálót kizárólag fehér és barna színben vásárolhatunk, míg az alumínium keretes kivitelek esetében már elérhető a RAL skála szerinti festett.


Fix keretes szúnyogháló. Műanyag szúnyogháló keretbe, üvegszálas szúnyogháló behelyezés. Legyen szó műanyag redőnyről vagy alumínium redőnyről, ha pontos elképzelése van, vagy csak kiváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron redőnye vagy szúnyoghálója, netán a legolcsóbb redőny ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.


Szúnyogháló használata esetén, megakadályozzuk bejutásukat otthonunkba, életterünkben és a szúnyoghálóval védekezhetünk a kellemetlen pihék, szöszök, falevelek ellen is. A szúnyogháló keretbe, szúnyogháló gléder rögzíti a szúnyoghálót. Szerkezete tartós extrudált alumínium profil, a rovarháló pedig szürke üvegszálas UV álló hálóból készül.


ALUMÍNIUM KERETES – FIX – SZÚNYOGHÁLÓ – ROVARHÁLÓ. Igény szerint a Ral színskála bármely színe választható felárért. Peremes alumínium keretes szúnyogháló , üvegszálas hálóval.

Csavarozás nélkül, belülről, félfordító fülekkel egyszerűen rögzíthető. Alapszín: fehér vagy barna. Fa utánzatú fólia felár. Egyedi méretre gyártott. Az ár négyzetméterre vonatkozik.


Az általunk készített többi szúnyogháló -rendszerhez hasonlóan a mobil szúnyogháló is üvegszál alapú, valamint UV-stabil hálóval készül, amely hosszú élettartamot biztosít. Alumínium és műanyag keretes szúnyoghálók esetében idővel a teflon bevonatú szúnyoghálók elöregednek, a teflon bevonatot a nap szét égeti, a rögzítő gumi elveszti rugalmasságát, a keretet össze tartó sarokelemek elrepedhetnek, esetenként el is törhetnek. Ablak esetében lehet fix műanyag keretes vagy fix alumínium keretes, valamint függőlegesen mozgatható rolós is.


Ez esetben a háló nincs kitéve a téli időjárás viszontagságainak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések