2015. november 9., hétfő

Alvikorr festék

Az egyes rétegek felhordása között kb. C száradási időt kell biztosítani. Inhibitív pigmentet is tartalmaz.


A választék előzetes megállapodás alapján fényességi fokozat és RAL szín vonatkozásában bővíthető. Alkalmazási terület: elsősorban könnyű-és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) bevonására alkalmasak, de előnyösen alkalmazhatók acélfelületek bevonására is.

Az igazi gond nem is a festék , hanem a régi 2-réteg. Alvikorr alapozó és fedő zománcfesték. Ezek ugyanis gátolják az új bevonó festékek tapadását és tartósságát.


A festendő felületek előkészítése, tisztítása, zsírtalanítása, a festék hígítása , felvitele csak. Bevonatuk időjárásálló. Előnyösen alkalmazhatók alumínium-és könnyűfém szerkezetek, burkolóelemek (pl. épülethomlokzat) festésére.


Hígítás nem szükséges,de lehetséges: izofix 5hígítóval.

A termék -oC-ig alkalmazható, azonban a páralecsapódástól, és nedvességtől a teljes megszáradásáig óvni kell. A legcélszerűbb felhordási mód az “airless” szórás. Hígítás: Nem szükséges, de IZOFIX Hígító 513-mal. Hulladékkezelés: A festék vagy oldószermaradványokat ne juttassuk a szennyvízbe, talajba. Vízzel kell higítani , és nem lesz fényes.


A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó alvikorr festék kategóriába tartozó termékek árait! Az alvikorr alapozó és. Felépítés: Különleges vinilpolimer műgyanta alapú, lágyítót, pigmenteket és oldószereket tartalmazó festékek. Vegyi áruk és egyéb nem besorolható cikkek.


Alapozók fémfestékhez kategóriánkban számos további termék is várja, a Festékaréna webáruházban megtalálja amit keres! A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valós színektől! Az ALKYTON festék korróziógátló, alkid-uretán alapú fedő- és alapozó bevonat egyben, mely tökéletes, hosszantartó védelmet biztosít bármely felület védelmet igénylő fémnek (kerítés, eresz, tető- és ipari szerkezet stb.) illetve fafelületnek kül- és beltéren egyaránt. Ha festék , akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek.


Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát. Zománcok fémre vásárlása festékboltban.

Egrokorr termékek a kolor. Gyors kiszállítás - Nézze meg most! ALVIKORR MATT ZÖLD FESTÉK - webshop árajánlata. A könnyű- és színesfém-felületek csak zsírtalanítást igényelnek. Ft (bruttó) Kedvencekhez.


Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, festékek, szerszámgépek nagy választékban. Alapozó-tapasz Baumit Grund diszperziós alapozó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések