2015. november 11., szerda

Cseresznye fűrészáru árak

Tudjuk azt, hogy a cseresznye napjaink egyik legkeresettebb és legdivatosabb fafajtája, ezért ügyfeleink számára biztosítjuk a legjobb minőségű cseresznye fűrészárut. Tölgy, gőzölt-és natúr bükk, kőris,hárs, cseresznye , éger valamint borovi-és lucfenyő fűrészáru szárítva folyamatosan kapható. A cseresznye középkemény színes gesztű fafaj. Szíjácsa keskeny, sárgásfehér vagy vörösesfehér, gesztje szélesebb, vörösbarna színű és jellemzően zöldesbarnásan csíkozott, mely a cseresznye fájának jellegzetes védjegye. Mindezeken felül a romániai Brassóban található „J.


Furnir“ üzemünkben Európa legjobb termőhelyeiről származó alapanyagokat dolgozzuk fel, amelynek eredménye a kiváló minőségű román tölgy, kőris, bükk, cseresznye és juhar fűrészáru.

Kedvező áron kínálunk Hajdúböszörményi fatelepünkön bőséges fafaj választékkal, nagy mennyiségben asztalos minőségű faanyagot. Megrendelésre vállaljuk egyedi méretű akácfa gerendák fűrészelését. Fűrészáru számítás. Segítünk Önnek kiszámolni, hogy mennyibe fog kerülni a kiválasztott fűrészáru.


Annyit kell csak tennie, hogy kiválasztja az adott fűrészáru méretét, mennyiségét. A hosszúságot a gördülő listából válassza ki, a mennyiséget be kell írni az ablakba. Fenyő fűrészáru , gerenda árak.


Lucfenyő deszka, palló, geranda, szarufa, tetőléc, bramac léc, cserépléc kapható tetőszerkezet készítéshez, kis és. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. A rétegelt lemez tulajdonképpen egy szimmetrikusan elhelyezett, páratlan számú (minimum 3) furnérlapokból álló falemez, ahol az egyforma vastagságú rétegek rostiránya az előzőre mindig merőlegesen helyezkedik el, így is növelvén a termék szilárdságát. Fája alacsony sűrűségű puhafa, színe sárgásfehér enyhén vöröses, nem színes gesztű. A faiparban három fajtájával találkozhatunk, kislevelű, nagylevelű és ezüst hárs. Amennyiben gerendára, szarufára, pallóra, fenyő deszkára vagy lécre van szüksége, tekinse meg építő minőségű fűrészáru kínálatunkat!


Deszka, tetöléc, gerenda, palló, cserépléc, bramac léc a Hofstadter Tüzép telephelyén. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú. A lucfenyő, mint általában a legtöbb tűlevelű fafajta, homogén fája miatt jól megmunkálható, ugyanakkor szilárd és szívós.


Szép megjelenése van a nyers és a megmunkált fának, szövetszerkezetük, rajzolatuk egyszerű. Faiparban széles körben használják: bútorok kedvelt alapanyagai, épületasztalosok gyakran használt elemei. A faanyag árak változhatnak a Forint-EUR és Forint-USD árfolyamtól.


Ezért az árak változtatásának jogát bármikor fenntartjuk! FAANYAG ÁRAK , SZÁRÍTOTT BOROVI FENYŐ FŰRÉSZÁRU ÁRAK. Az alábbi faanyag árak vannak pontosan meghatározva táblázatban, méret, minőség, vastagság, szélesség, hosszúság szerint. Faanyag – Lucfenyő, vörösfenyő, borovi fenyő fűrészáru rendelhető.


Tölgy fűrészáru , palló, azonnal használható, száraz anyag. Diófa párhuzamos fűrészáru. Kőris fűrészáru , palló, száraz anyag, azonnal használható.

Nálunk nem állt meg a tudomány a bükk és tölgyfánál, dió , hárs, cseresznye , és még. Borovi szélezetlen fűrészáru kapható 25mm, 32mm, 50mm vastagságban 0-és 2-osztályban vecsési kereskedésemben. Jöjjön el hozzám és válogasson jó minőségű borovi fűrészáruk között. Az általunk gyártott fűrészáru alkalmas tetőszerkezetek falak építéséhez, faházépítéshez vagy mennyezetek lefedéséhez.


Jelenlegi raktárkészletünk 800m a termékválaszték megtekintéséhez kattintson ide vagy a Termékeink fül alatt tájékozódhat. Tölgy és Akác fűrészipari rönköket kamionos tételben VÁSÁROLUNK! A gyártáshoz szükséges borovi, vörös és cédrusfenyő rönköket Oroszország Bajkál tó melletti (angarai) területeiről, az Uralból és Karéliából, valamint az ukrajnai magas Kárpátokból importáljuk, míg a lombos fák rönkjeit főleg magyarországi erdészetektől vásároljuk. Termékeink kizárólag a Zalaerdő Zrt-től vásárolt, minőségi rönkfából készülnek.


Továbbá saját m 3-es szárító kamrával is rendelkezünk, melyben asztalos minőségű fenyő, bükk, vörös tölgy, cseresznye , hárs fűrészáru készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések