2015. november 11., szerda

Lindab cserepeslemez árak 2017

Az árlista árai Áfa nélkül értendők! A cégünk által gyártott félkörszelvényű függő ereszcsatorna névleges méreteinek megadása eltér a Magyarországon szokásostól. Lindab Rainline FONTOS!


Az Information Gateway újdonságai. Kérjen árajánlatot lindab -tető kapcsán ! A faszerkezet minőségét azonban mindenképpen figyelembe kell venni.

Elsősorban családi házak, lakóházak tetőfedésére, de akár középületeknél, irodaházaknál is használható. Az alkalmazhatóság feltétele a minimum 14°-os dőlésszög. Mindennemű bádogos munka kivitelezése.


Ereszcsatornák, lefolyócsövek gyártása, ablakpárkány gyártása, szerelése, kéményszegélyek készítése. A cserepeslemez akár tízszer könnyebb is lehet, mint a hagyományos cserép. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kevésbé lenne strapabíró, sőt inkább gazdaságosabbnak neveznénk! Trapézlemez cserepeslemez azonnali gyártás Dabason! Közvetlenül a gyártótól.


Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken!

Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez.


Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik. Mivel gyártását gépek végzik, így szinte bármilyen méretre, mm pontossággal legyártható, akár a ft költséget előre megadva. Az általunk gyártott cserepeslemezek ára magában foglalja a év garanciát is. Győződjön meg Ön is az Element cserepeslemez időtállóságáról és minőségéről! A gyártóknál elért kedvezményes árak folyamatos érvényesítése az ügyfelek felé!


Lpa-L Topline cserepeslemez 5mm classic, egyedi méretekben, négy akciós színben. Elérhető trapézlemez árak , első osztályú minőség, nagy színválaszték. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Mivel az esztétikai élmény nagyon szubjektív fogalom, így ezt képletekkel vagy grafikonokkal nem is tudjuk ábrázolni. Címkefelhő Blogajánló Szimonetta gazdit keres!


A korszerűtlen palatetők is lefedhetőek vele, emellett számos más előnye is van. Cserepeslemez Az Element Cserepeslemez saját gyártású termékünk, amely I. Esetleg azoknak nem megfelelő, akik erőteljesen ragaszkodnak a hagyományos megoldásokhoz. Tájékoztató tetőfelújítási és bádogos munkálataink árairól. Ebben a videóban láthatják, hogyan történik a cserepes lemez felrakás , és miért előnyös ezt a tetőfedést alkalmazni napjainkban.


Az árak anyaggal és munkadíjjal együtt értendőek.

A trapézlemez árak magyar forintban (HUF) értendők. Amennyiben a kiválasztott termékkel kapcsolatban kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben egyaránt. Hazánkban még nem is olyan régóta van piacon egy merőben új tetőfedési forma, a cserepeslemez. Számtalan épületnek a tetejét fedik be cserepeslemezzel, legyen az gazdasági vagy irodaépületek, gyárak, bevásárló központok.


Flóra néven ismert. Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról!


A felfogatás a cserepeslemez hajlítása alatt 5cm-re legyen mindig. Ha a cserepeslemez közvetlenül a szelemenre fekszik fel, akkor csavarozás ajánlott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések