2015. november 30., hétfő

Búza felvásárlási ára 2017

Nagyjából úgy van ahogy íro csak a tőzsdén sem kell tőkeáttételt választani, vásárolhatsz egy az egyben. Tizennyolc dinár a búza felvásárlási ára. Az élelmiszeripari búza értékesítési ára azonban megalázóan alacsony, nem több 120–130.


Hiába a szárazság, olcsó lesz a búza – Az elmúlt években jó idő volt a búzának, most kevésbé, de így is csökkennek az árak. Tőzsdei árak : MALMI BÚZA.

Az Elküldés gomb megnyomása után a megadott e-mail címre elküldjük Önnek az új jelszó létrehozásához szükséges információkat. Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől. Kukorica felvásárlási átlagárak az elmúlt napban.


Búza termény felvásárlási árak. A grafikon a piactérre feltöltött kukorica eladási és vételi ajánlatok, valamint az ott megvalósult tranzakciók alapján számított átlagos felvásárlási árakat mutatja az elmúlt napra visszamenőleg. A kért információ belépés után tekinthető meg.


Amennyiben Ön rendelkezik regisztrációval, kérjük, jelentkezzen be.

Ha még nem regisztrált, most megteheti. Content tagged with búza felvásárlási ára. Az elmúlt hét legnagyobb érdekességét az szolgáltatta, hogy emelkedett a FAO januári élelmiszerár-indexe, amit többek között a gabonafélék drágulása generált. USA-ban a búza és a kukorica is, míg Európában a kukorica egyértelműen drágult.


Furcsa áralakulás a gabonapiacon – ez az oka. Lassan, de biztosan kúszik felfelé a búza felvásárlási ára Szerbiában. A felvásárlók és a malmok áfával 15-dinárt fizetnek egy kilogramm terményért. Becslések szerint országosan millió 3ezer tonna termés várható, az átlaghozam körzetenként változó. A búzafogyasztás az utóbbi időben lendületesen emelkedett, ezért is meglepő, hogy ilyen rossz napot zárt ez az agrártermék az árutőzsdén.


Azok a gazdák, akiket nem tévesztett meg a búza szokásosnál szebb tavaszi fejlettsége, és gondoskodtak megfelelő tápanyag-ellátásról, növényvédelemről, most gyakran tonna feletti átlagokat arathatnak hektáronként. A GOSz úgy látja, a legnagyobb problémát most mégis a felvásárlási árak jelentik. A magas hőmérsékletek miatt a mezőgazdasági termelők arra számítanak, hogy az idei aratás a szokásos határidő előtt tíz nappal korábban kezdődhet – írja a 021. Bővebben Terményárak - Terménypiacok - Agroinform. Független üzleti és pénzügyi portál, benne magyar és nemzetközi hírek, elemzések, tőzsdei információk.


Magro Gabonaindex Belátható közelségbe ért a búzaaratás kezdete, ezért egyre több hír foglalkozik a várható termésmennyiséggel. Ami még érdekes (szintén a KSH szerdai jelentése szerint), hogy a sertés felvásárlási és fogyasztói ára is az állomány csökkenése mellett nőtt.

Kézenfekvő végigkövetni a búza útját a boltig, amire kenyér lesz belőle. A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint ekkor forint volt kilogrammja. Azelőtt mindig egyformán ment a kukorica ára a búza árával, az idén ez nem felelne meg, ha ennyire lebecsülnék a kenyérnek valót. India százalékról százalékra emelte be a búza behozatali vámját, mert a kormány ilyen módon próbálja támogatni a helyi gazdákat.


Terménypiaci elemzés Az első márciusi hét nem hozott megnyugvást, a piacokon továbbra is a csökkenő tendencia volt jellemző. Mostanra már minden gabonatermelő elvetette az őszi búzát, a munkának kedvezett az időjárás. A horvát sajtó szerint a búza felvásárlási árának növekedése pozitív hatással volt a termelőkre, országos szinten -kal több búzát vetettek, mint tavaly. Az általunk megkérdezett gazdák viszont nem növelték búzaföldjüket.


A gidák értékesítési ára alacsonyabb, mint az általuk elfogyasztott tej értéke, ezért jelenleg célszerű minél fiatalabb korban és kisebb súlyban értékesíteni. Tejpiaci információk, Piaci árinformációk. A búza a Föld egyik legnagyobb területen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések