2015. november 11., szerda

Alapozó festék spray

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Megfelelô alapozó a festés elôkezeléséhez. Korrózió védô, jól hegeszthetô.


Nehezen kezelhető felületre is kiválóan tapadó autójavító spray. Csiszolás nélkül átvonható csiszolható alapozókkal, nedves a nedvesre eljárásos alapozókkal és fedő.

Az otthont szépítők nagy kedvence. Magasfényű kivitelben is kapható. Gyorsan száradó akril festék , selyem matt színekben. A megnövelt festékpigmenseknek köszönhetően a Platinum festékszóró spray nagyon jól takar, és a felhasználása lecsökkenti a réteghasználatot. Alapozó Festék Spray Univerzális, 1mlFelhasználható kezeletlen felületek alapozására, ezáltal a fedő festék vagy lakk terülése, tapadása egyenletes és jobb lesz.


Egyes felületekhez elengedhetetlen, bizonyos felületekhez nem szükséges a használata. Speciális alapozó horganyra, alumíniumra, rézre, rozsdamentes acélra, számos mûanyagra, üvegre, porcelánra. ROZSDAGÁTLÓ ALAPOZÓ SPRAY.

A Hammerite Spray -ek összetétele megegyezik a dobozban kapható fémvédő festékekkel. A Hammerite Rozsdagátló Spray rendkívül hatékony rozsda elleni védelem a különösen problémás helyeken (furatok, sarkok, élek, hegesztések). Alkalmas rozsdás vagy még festetlen vas- és acélfelületekre való. A PintyPlus HOME a legújabb generációs festék spray , amely akár beltéren is könnyedén használható.


Vizes bázisú, szinte teljesen szagtalan és használata rendkívül könnyű. A palackban lévő alacsony nyomás miatt, szinte mellészóródás nélkül használható. Magas minőségű akril alapozó festék spray , amely felhasználható fára, fémre, alumíniumra, üvegre, kőre és bizonyos műanyag felületekre.


Metál festék spray különböző színekben. Könnyen alkalmazható, szinte bármilyen felületen. A tartós hatás érdekében használhatunk PintyPlus Evolution akril lakk sprayt a felület védelmére. Motip Alapozó festék spray. Vásárlás: Alapozó festék árak, eladó Alapozó festékek.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Akciós Alapozó festék ár! A jó minőségű spray festék alá, ha nem lesz aktív használatban a tárgy, a felületén a festék jól tapa és nem szívja nagyon a színt nem szükséges alapozó festékréteget felvinni. A kültérre szánt és a használati tárgyakat, bútorokat mindenképpen anyagának megfelelő alapozó sprayfestékkel alapozzunk.


PINTY PLUS KRÉTA FESTÉK SPRAY 400ML ALAPOZÓ és még 2termék közül választhat a kategóriában. Hőálló radiátor spray.

Spray , Műanyag és fém alapozó sprayk ára. Jelző aerozol festékek. Pintyplus EVOLUTION fluoreszkáló festék spray Alkalmazás: Kül- és beltérre egyaránt használható, szinte minden felületre (fa, fém, karton, papír, üveg és a műanyagok többsége).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések