2015. november 17., kedd

Mini csatos üveg

Az üveg magassága 15cm, űrtartalma: 40ml. A pálinkás üvegeket a kiváló minőségű alapanyag és az olasz formatervezés jellemzi. Tegyétek Ti még különlegesebbé! Az árlistában szereplő árak tartalmazzák az egyedi címkét, az üveget csatos kupakkal, valamint a szerkesztés díját. Kicsi csatos üveg fűszerek, lekvárok, mártások tárolására.


Tálaláshoz, ajándékozáshoz is ajánljuk. Bővebb információ a termékről. Flasche literes csatos üveg palack. Boros üveg vagy pálinkás üveg. Ideális italok tárolására vagy ajándékozás céljából.


Az alap ár nem tartalmazza a zárócsatot, csak ha bejelöl hogy kérsz hozzá! Palackáruház, pálinkás üveg. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Befőttes- (facett) üvegeink háztartási és élelmiszeripari használatra is egyaránt kiválóan megfelelnek. Lekvár, méz, savanyúság, torma és egyéb finomságok tárolására, csomagolására használják.


A csatos üveg nem ugyanaz, mint a csapos üveg. A két üvegtípus között a különbség csupán csak egy betű, kinézetben és tudásban azonban sokkal több. Míg a csapos üvegből egy kis csapon keresztül tölthetjük ki biztonságosan az italt, addig a csatos üveg az üveg szájában ad némi változást. Mini Pálinkás csatosüveg ml (149).


Erős fém csattal, hogy minél tovább tudd használni. Mire használhatod a csatos üvegeket egy hulladékmentes háztartásban? Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálo hogyan gondoskodunk adataid védelméről.


Köszönjük, hogy ellátogattál weboldalunkra. Ha igazán egyedi ajándékot keresel, akkor jó helyen jársz. Küldhetsz fényképet, karikatúrát, vagy egyedi grafikát, mi egyedi ajándékot varázsolunk belőle.


Ajándék ötletek születésnapra, névnapra, valentin napra, karácsonyra, húsvétra, ballagásra, esküvőre, évfordulóra, férfiaknak, nőknek. Alkalmas liszt, cukor, tej, olaj és egyéb forró vagy hideg főzési összetevők mérésére. Szív formájú 04l csatos díszüveg. Esküvők, eljegyzések népszerű köszönőajándéka.


Csatos mini pálinkás üveg. Csavarzáras mini pálinkás üveg. Isabel 04l csatos üvegpalack. Beluga Noble Russian Vodka mini üveg igényesenLegkisebb rendelhető. Leggyakrabban ajándékozás céljából használják , de kereskedelmi forgalomban is találkozhatunk vele a boltokban.


Hozzájárulásod alapján az itt megadott személyes adataidat a felhasználói fiók létrehozása érdekében kezeljük. Adatkezelési tájékoztató. Kisméretű csatos üveg , villával és ételhordó táskával - Kilner.


Részletek Üzlethez. Orion Majo befőttes üveg készlet tetővel, 2ml, db. Ez az egy literes csatos üveg kitűnő választás, ha hulladékmentes elveket követsz és ezért kimérősen szeretnél terményeket vásárolni, vagy ételt vinnél otthonról. Szárazáruk, tejtermékek, házilag tartósított élelmiszerek praktikus és esztétikus tárolója. Gallone füles csatos üveg lit.


Légmentesen záródó üveg , magas minőségű olasz termék. Laposüveg csatos dl, színtelen. Bella 2ml üveg szintelen. Elit bordói boros üveg színtelen és 3lit. MILLY mini borsdaráló, ezüst cm.


SWING csatos üveg 125ml. Lajosmizsei székhellyel és telephellyel működő vállalkozásunk évről évre fejlődik és mindig több terméket és jobb szolgáltatást kínál partnereinek és Önnek is. Ft SCREW üveg 500ml.


Kezdetekben csak kiskereskedelmi üzleteket szolgáltunk ki, hazai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések