2015. november 25., szerda

Vastelep érd

Vastelep érd

Látogassa meg honlapunkat, és győződjön meg róla, hogy méltó partnerei leszünk Önnek is! A Ferro Breaker Kft. Vas- és fémhulladék felvásárlás. Fontos feladatunk a cég környezetének védelme. Ennek köszönhető például, hogy hangszigetelő fallal vettük körbe a telephelyet.


Amikor a hulladékfeldolgozáshoz használt berendezéseket megvásároltuk, az egyik fő szempont az. Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok? Ha kis tétel, ha nagy beruházás? Cégünk több mint éve foglalkozik acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján: Albertirsa, Budapest, Érd , Erdőkertes, Martonvásár, Siófok, Székesfehérvár.


This video is unavailable. Szeretettel köszöntjük honlapunkon minden kedves látogatónkat! Internetes oldalainkat abból a célból hoztuk létre, hogy kielégítő információkhoz juttassuk mindazokat, akiknek akár építkezéshez, akár egyéb más okból vasanyagra van szükségük. A kereskedés könnyen megközelíthető Törökbálint és Érd irányából is. Vásárlóink kényelmét vevőszolgálat, bemutatóterem és fedett személyautó parkoló biztosítja.


A sikeres kiszolgálás érdekében vásárlási szándékukkal hétköznap legkésőbb 14:45-ig, hétvégén 11:45-ig legyenek szívesek megérkezni! Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél. A Steel – Metál Kft. Egy térkép, amit hozzád hasonló emberek készítettek!


Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Betonacél, hegesztett síkháló, zártszelvény, acéllemez, cső, szeg, drót, drótháló és egyéb kapcsolódó illetve kiegészítő termékek. Kazán, gázkazán, vegyestüzelésű kazán, bojler, gázbojler, radiátor, fürdőkád.


Minden információ megtalálható a weboldalunkon. Nyitva tartások Komfort-Bázis Kft cégtől Házgyári út 7. Veszprém Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Unsubscribe from AdNet Media?


Kiválasztott kulcsszavak: vastelep. Színesfém, vas, papír. Tímár vastelep és építőanyag kereskedés. Jelenleg nyitva tartó Építőanyag kereskedés, tüzép Érd településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép.


Vastelep Tímár vastelep és építőanyag kereskedés. Fémhulladék átvétel kiemelkedő árakon. Az Ercsi útról megközelítve. Ez csak egy keresési lekérdezést 1kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva.


A teljes kulcsszavak számát (plérd méh telep, érd méh telep árak) az 1és ezen a honlapon megjelenik a keresési eredmények 184. Cylex Helyi Kereső egy internetes cégkatalógus amelyik közösségi portálként működik. A rendszerben található cégekről az elérhetőségi adatok, leírások és térképek mellett megtalálható a felhasználók véleménye, valamint bárki megfogalmazhatja kritikáját, észerevételeit a cégek termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban. Vegye fel velünk a kapcsolatot. Timár szerszámgép webáruház és üzlet, folyamatosan bővülő termékkínálattal és frissülő akciókkal.


A Makita, Metabo és Hitachi szerszámok mellett sok más termékeket is megtalál oldalunkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések