2015. november 16., hétfő

Kéménytégla árak 2016

Kisméretű nagyszilárdságú tömör tégla kémény építéshez. Mivel a kémény téglái nagyfokú hőmérsékleti igénybevételnek, valamint nagy nyomásnak is vannak kitéve (alsó sorok téglái), semmiképpen NE használjunk hagyományos kisméretű téglát. A kéménytégla , mint tartószerkezeti köpenyanyag funkcionál, az égéstermékkel közvetlenül nem érintkezik.


A fenti árak az ÁFA-t tartalmazzák. Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot akár tanácsadással is az alábbi gomb megnyomásával. Minden megkeresésre órán belül válaszolunk!


A kéménytéglát telephelyünkön megvásárolhatja, vagy kérheti a házhoz szállítást is. Az Árak raklap vásárlása esetén, Etyek km-es körzetén belül az építkezés címére szállítva és helyszínen ledaruzva érvényesek! Az árak egy db-ra vonatkoznak. A Szlovák kisméretű tömör tégla hőálló nagy szilárdságú, tömör falazó tégla. Kémények építéséhez is ajánlott.


Leier Hungária Kft. Jelenleg nem aktuális árak ! Leírás: B-30-as falazó tégla Eger-Putnok. Aktuális Tegla ajánlatok az ÁrGép-en. Nézzünk szét a piacon mely kéménytéglák közül választhatunk. Ne felejtsük, hogy a hagyományos kisméretű tégla NEM használható kéményépítéshez!


A kisméretű tömör téglát telephelyünkön megvásárolhatja, vagy kérheti a házhoz szállítást is. A szállítást országos lefedettséggel végezzük közvetlenül a gyártás helyéről. Kérjen kedvező árat , és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Akciós kéménytégla árlista a Hofstadter Építőanyag Centrumból.


Kérem hogy ennek mértékéről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál. Vásárlás után a megüresedett raklapokat telephelyünkön hónapig teljes áron visszavásároljuk Öntől. Eladó 30-as porotherm és 38-as tégla.


A feltüntetett árak gyári akciós árak , kivéve a telepi akció felirattal. Ytong kiemelt márkakereskedője. FőoldalSILKA mészhomok téglák.


Bruttó árak , tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása. A tégla – a magyar éghajlati viszonyok mellett – a. Minőség Elfogadható takarítási árak a takaritok. Bontott kémény tégla kb db. Egész évben akciós árakkal várjuk Tüzépünkön.


Olcsó árak , új és használt. Szállítás megoldható! Földmunka árak - épületek felújítása,hőszigetelés, szinező vakolás, vasbeton alap készítés, főfalak, válaszfalak falazása, vakolása, kerti grill.


Az ettől eltérő mennyiségek és méretek munkadíjait, illetve egyedi minták kivitelezési árait, csak helyszíni felmérés után tudjuk megadni. Tisztasági festés árak. Burkoló munkadíjak segítik a lakás átalakítás vagy építés várható költségeinek ismeretét.


Fürdőszobák, teraszok, nappali, lépcsők, homlokzat, kerítés burkolás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések