2019. július 3., szerda

Tojóláda eladó

Megyék, ahol van eladó tyúkól. Budapest (29) Baranya megye (25) Békés megye (1) Borsod-Abaúj-Zemplén megye (2) Hajdú-Bihar megye (26) Heves megye (1) Települések használt tyúkól kínálata. Horganyzott lemezből és rácsból.


A tojások kigurulnak az elől lévő dobozba , hogy azt a tyúkok ne tudják összetörni. Stabil, négy férőhelyes, kigurulós.

Bővebb információ telefonon. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kialakításából adódóan egyszerűen, könnyen kezelhető még gyermekek számára is.


A tisztítása nem okozhat gondot kezdőknek sem mert teljes oldala felnyíló. Tojóládának megfelel egy kis kosár is. Rögtön azzal kezdem, hogy menet közben rájöttem, ennek a hónap tyúkólja dolognak semmi értelme, legyen inkább az év tyúkóla.


Amit most láthattok, az tulajdonképp nem egy tyúkól, hanem egy tojóláda.

Egy 30xcm-es, kb. Szalmát és szénát is használhat, de cserélje azt rendszeresen. A tojóládába tegyen egy réteg mészkő grittet. Többféle olcsó, használt tojó ketrec eladó.


Mennyi a tojó ketrec ára használtan? A most következő tyúkól építője Gábor, nem bízta a véletlenre, milyen is legyen az az ól. Ezt a képet most nem fogjuk részletesen elemezni, de később visszautalunk rá. Ami jól látható, hogy az ülőrúd (egy, vagy több), a tyúkól legfontosabb berendezési tárgya.


Nem, nem a tojóláda a legfontosabb, az csak nekünk praktikus, hogy ne kelljen keresgélni a tojásokat. A képen látható ól teljesíti még ezen kívül. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. A tyúkok szívesen alszanak ezen. Az alábbiakban felsorolt típusok mellett, bármilyen méretben és egyéni kívánalmaknak megfelelően is elkészítem az ólakat, előzetes megbeszélés és kalkuláció alapján. A baromfitartás napi elfoglaltsággal járó feladat.


Ennyit igazán megér, hogy naponta legyen friss, megbízható minőségű tojásunk és húslevesnek való jószágunk!

Lejtős tojófészket a tyúkoknak? Megeszik a tojást, és arra gondoltam, hogy csinálok egy lejtős fészket, hogy kiguruljon alóla, mielőtt megenné. Valójában elég a tojatóközeget akkor betenni a terráriumba, amikor látjuk a tojásrakásra való készülődés jeleit. Bármely egyéb méretben , keressen bizalommal ! Különösen ügyeljünk arra, hogy a helyiségben semmi olyan kiálló rész ne legyen, amiben a baromfi lába el tud akadni, hiszen a brahma legérzékenyebb pontja a lába. A tojóknak nagyon fontos a megfelelő méretű tojóláda , amit könnyen elérhető helyre tegyünk.


A brahmának létezik költési hajlama, bár nagyon csekély, ehhez. A csirkeól oldalán praktikus fészkelőhelyes tojóláda van. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. Eladó és ingyen elvihető állat, és növény apróhirdetések.


Az állat, növény rovatban haszonállat, háziállat és növény apróhirdetések között böngészhet, melyet – jellemzően - állatkereskedések vagy állattartó tulajdonosok adtak fel. TIPP: Nézzen szét az ingyen elvihető rovatunkban is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések