2019. július 10., szerda

Bontott tégla ingyen elvihető

Bontott tégla és üvegházhoz való üveg - Bontott. Régi típusú bontott , tisztítatlan tégla és nagy mennyiségű üvegházhoz való új üveg ingyen elvihető XVI. Rákosszentmihályról. Szállításban nem tudok segíteni.


Kínál Ingyen Elvihető fehér tégla : Kis méretű bontott tégla , fehér.

Húsvétig tartom, utána megy a konténerbe. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Körülbelül két raklapnyi bontott tégla ingyen elvihető Balatonboglárról!


Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 4. TIPP: Ha használaton kívüli háztartási felszerelése, könyve, tankönyve, vagy egyéb ingója van, hirdesse meg az ingyen elvihető rovatban – ezzel másoknak.

A bontott tégla az amúgy is környezetbarátnak mondható téglához képest is még zöldebb, hiszen nem kell újra elõállítani. Ha hagyományos tégla , vagy más építõanyag vásárláson gondolkodik, a bontott tégla és más bontott építõanyagok nagyon jó alternatívát kínálnak. Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.


Tömör bontott tégla 500db eladó. Termék helye: Borsod-Abaúj-Zemplén megye. Eladó bontott építőanyagok raklapon, akár házhoz szállítva is. Jó minőségű 3mhomok és földből kiásott 1mbontott tégla ingyen elvihető. Használt bontott tégla eladó – hasznaltat.


Kétszárnyú szigetelt nyitható ablakos bejárati ajtó , zárral, jó állapotban (pár) ingyen elvihető. Régebbi típusú villanytűzhely ingyen elvihető Budapestről. Megújuló árukészlet kedvezőn áron! Uj fa termopan kulteri bejarati ajtok -AKCIO 399. Cégek és vállalkozások számára lehetőséget kínálunk partneri együttműködésre, reklámfelületeken történő hirdetésre, valamint nagy mennyiségű hirdetés feladására ingyen elvihető építőanyag, anyag hirdetési kategóriában.


Részletes és gyorskeresés ingyen elvihető apróhirdetés kategóriában.

Ingyen tégla , cserép, nyílászáró, kerítéselem és egyéb ingyenesen elvihető építőanyag apróhirdetése is lehetséges oldalunkon. Ha rendelkezik olyan háztartási géppel, ipari- vagy kerti géppel, klímával avagy bármilyen szerszámmal, melyre már nincs szükséges, az aprohirdetes. Eladó új, használt és bontott téglák - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes. A vetítők (esetleg ) alkatrésznek ingyen elvihetők. Tégla apróhirdetés ingyen.


Az egyikből hiányzik az üveg, a másikban sérülésmentes. Városkapuhoz közelről díjmentesen elvihető , szállítást nem vállalu. Ingyen elvihető a képeken látható BALOS bontott ajtó. A bontott tégla A bontott tégla sokkal szebb mint az új, így ahogy az ma divat is, tökéletesen alkalmas falfelületek burkolására is.


A tapasztalatok szerint a régen készült tégla valamiért sokkal tömörebbnek és strapabíróbbnak mutatkozik a ma készülõ téglákhoz képest, így a bontott tégla kiválóan újrahasznosítható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések