2019. július 23., kedd

Paverpol képek

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! További ötletek a következővel kapcsolatban: Szobrok, Kreatív famegmunkálási ötletek és Átalakított könyvek.


Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Alkotások rajongóknak. A kedvenc képedet szeretnéd mindig magadnál hordani?

Most már nyakláncok és bögrék is kaphatók a képeim lenyomatával. In this video, make your own wall decoration. Hang it directly on the wall or make one on a piece of board or a canvas. Kommentek: A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. A paverpol technika, a textilszobrászat nagyon népszerű lett.


Legújabb alkotásaim 3D-s fali képek , melyek jól illenek a tágas modern. Fedezd fel fbvaleriapaverpol nevű tábláját a Pinteresten. Hogyan lesz a színes, különböző anyagú, formájú rongydarabokból, egy ámulatba ejtő rongykép?

Extrém, paverpol kép leírása. Comments (0) Vélemény, hozzászólás? Kilépés a válaszból. Paverpol technikával készült szobrok, képek és más tárgyak.


A feliratkozáshoz egyszerű. Mozaik Művészet Abstract Paintings Pintura Akvarellképek. Ode to black gesso and PanPastels by Riikka Kovasin for Mixed Media Place. Vegyes Média Képek Vegyes Média Kollázs Kreatív Famegmunkálási Ötletek Kreatí.


Our goal is to keep old friends, ex-classmates, neighbors and colleagues in touch. Ajándéktárgyak , 3D-s képek , Szobrok készítése és ezek oktatása, bemutatása a paverpol technikával. Decoupage technikával is ötvözi a paverpol technikát.


Dobozok,üvegek, egyéb tárgyak újjá varázsolása. A honlapodon látható képek a munkáidról ékes bizonyítékai annak, hogy kreativitásod határtalan. Mind a képek , mind a szobrok teljesen egyediek.


Arra törekszem, hogy ezek az alkotások minden megszokott és általános dologtól térjenek el, és egy más szemléletű gondolkodásmódot mutassanak. MottóTérjünk el a. I generally talk about using cold wax as a process of adding and taking away.

Az önálló tárlataim során igyekszem kihasználni a helyszín adta lehetőségeket, így az határozza meg a tematikát. Munkáim megvásárolhatók, igény szerint rendelhetők. Legyen az esküvő, születésnap, ballagás, anyák napja, vagy csak úgy.


Tehát nemcsak a művészeknek, hanem az átlagos, hétköznapi, de kreatív késztetésű emberek, a hobbi alkotók számára is. A termék nem más, mint egy levegőre. Ez csak néhány kiragadott ötlet, mindenkinek a saját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések