2019. július 31., szerda

Hajlított üveg gyártás

Technológiai leírás: Az üveget különböző formájú vas sablonra helyezzük és 6°C- fok fölé hevítjük. Az üveg meglágyul és a gravitáció hatására felveszi a sablon formáját. Az összes Magyarországon forgalmazott és gyártott hajlított ajtó üveg sablonjával rendelkezünk. Hajlított üveg tolóajtó.


Lakások, irodák, szállodák esztétikus, elegáns, speciális design térelválasztó üvegelemei. Rögzítésük födémhez vagy kiváltó szerkezethez (az álmennyezet felett), falnyílásba történik.

Igény szerint lehet zárható kivitelű is. Egyre többen igénylik a hajlított dohányzó üvegasztalt lakásukban illetve irodájukban a tisztelt megrendelők. Lakáskultúra folyóiratban is egyre többször találkozni hajlított üvegasztalokkal, nagyon divatos, egyszerű és impozáns, mivelhogy az üveg átlátszó térben nem csökkenti a helyet mert egybe olvad a környezetével és a tér nem törik meg, ettől olyan mintha. Van minőségi hajlított üveg , forró, hajlított üveg , hajlított üveg , hő, íves üveg.


Nagyker olcsó és egyedi üveg termékek velünk. Az oldalainkon feltüntetett árak Bruttó kiskereskedelmi árak ! Akciók, üveg és tükör árak honlapunkon. Horák Üvegtechnika – mindenüveg.


A lágybevonatos üveg valójában egy víztiszta float üveg , amelynek az egyik oldalára elektromágneses úton fém oxid réteget hordanak fel.

Ettől a bevonattól az üveg színe a float üvegéhez képest csak kis mértékben változik. Ez a réteg a hőszigetelő szerkezetben az üvegtáblák közötti légrés felé néző, tehát a. A Gaál Üvegcentrum kezdetben hagyományos épület üvegezéssel foglalkozott, ám az elmúlt évben tevékenységünk jelentősen bővült, egyedi üvegeket készítünk a legmerészebb elképzelések szerint. Továbbá egyre népszerűbb és szigetelés szempontjából gazdaságosabb a három rétegű hőszigetelt üveg.


Edzett üveg gyártás , rövid határidővel. Edzés előtt, a síküveget formára, és méretre vágjuk, élcsiszoljuk, lyukat fúrunk akár a tartószerkezetnek, üvegzsanérnak, pontmegfogós rögzítésnek, fogantyúnak és a méretek ellenőrzése után kerül edzésre az adott üveg. Az egyedi vitrinek rozsdamentes zárakkal, világítással is kérhetőek. Asztalos munkatársaink igény esetén bútort is készítenek hozzá.


Exclusive megjelenésű, prémium. Több mint féle katedrál, savmaratott, színes és homok-fúvott üveg illetve biztonsági, edzett és hőálló üveg a lakosság. Holland import, valódi kovácsoltvas eszközök, hőálló-tűzálló kandalló üveg hajlított szolíd modern-antik-etlektikus lakásokba. A Seguin Pano francia öntvény.


Termékválasztékunk a ragasztott biztonsági üvegek, edzett biztonsági üvegek valamint hőszigetelt biztonsági üvegek széles skáláját foglalja magába. A vállalkozásunk fő profilja a jármű üvegek gyártása, amely mellet még speciális felhasználásra is készítjük termékeinket. Szolgáltatásaink széles választéka után kérjük tekintse meg üvegezéshez használatos üveg típusokat, beépítésre és feldolgozásra használt színes üvegválasztékunkat.


A Bernáth Szolgáltató és Üvegező Bt. A hagyományos üvegezési szolgáltató tevékenység mellett a cég foglalkozik hőszigetelő üveg gyártásával, beépítésével, előtetők, korlátok ragasztott kombinációjú, két rétegű biztonsági üvegezésével, tükörfalak szerelési munkájával. Hőszigetelö üveg gyártás - beépítés, korszerűsítés - Legelterjedtebb thermo üveg két síküvegből áll, de a hőszigetelési igények miatt az utóbbi időben gyakrabban gyártunk rétegűt is.


Kemencéinkben, megrendelőink számára, sablon alapján hajlított és domborított üvegek készülnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések