2019. július 17., szerda

Tapéta minták nappaliba

A minták közül a legnépszerűbb a sima függőleges vonalak, amelyek kerek elemei 1-alkalommal ragyognak vagy sötétebbek, mint a tapéta alapszíne. A tapéta nem tűnik ki. Ezek a háttér a világosabb bútorok és dekor elemek. A papír tapéta tökéletesen megbirkózik ezzel a szereppel.


Tippek a tapéta kiválasztásához. A könnyed indákat, diszkrét vagy feltűnő virágokat, csipkemintákat hölgyek szobájába ajánljuk.

A romantikus, erotikus, modern és klasszikus minták minden korosztály számára divatos felületeket nyújtanak és a betöltik az érzelmes szíveket. Natúr tapéta Natúr tapétáinkat a természet ihlette: rusztikus kőfelület, kérges fatörzs, vagy egy állatbőr hatású minta is megjelenhet szobája falán. Ajánlott óvodákba, gyermek szobába, nappaliba és közösségi terekbe.


A barokk, klasszikus tapéta minták a modern valóság tradicionális vonzódását, az élet minőség iránti ragaszkodását fejezik ki. Kedvelt, divatos keresett tapéta minta hálószobába, nappaliba , szállodába, kastélyokba és vendégházakba. Ha valaki olyan lakberendezési ötletet keres, amivel relatíve kis költséggel, gyorsan hatalmas változást érhet el bármely enteriőrben, a tapéta nagyszerű lehetőség arra, hogy fantasztikus színekkel, mintákkal vagy akár hatalmas poszterképekkel dobjuk fel megunt. Fontos, hogy a szobába kerülo bútorok, képek, dísztárgyak összhangban legyenek a fal késobbi színével.


Hangoljuk össze a tapétát a szoba textiljeivel. Dekoratív tapéták vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Gyártásukban a Francia Királyság és Anglia járt az élen. Idővel a tapéta a pazar nemesi kastélyokból átterjedt a polgári házakba is, úgy is mondhatnánk, hogy elnépiesedett. Készleten lévő, azonnal szállítható akciós tapéták! Kiárusítás csak a készlet erejéig! Mind osztályú hibátlan tapéta , de a gyár nem gyártja tovább ezért a megmaradt tapétákat akciósan kiárusítjuk!


Friss, élénk, sokszinű - így szeretjük a koktélokat és a nevet viselő tapéta -kollekciót, amelyet bárok és bisztrók, ázsiai stilusú wellness-oázisok, modern. Loft-Look és hangulatos kávézók ihlették. Tapéta minták nappaliba ! Absztrakt, design, egyszínű és mintás felületek, geometrikus minták.


Fehér szürke,fényes és matt. Mi a különlegs igényeket is kiszolgáljuk! Ma már nem kell, hogy a tapéták. A választékban egyszínű és mintás felületek, csíkos és virágos mintázatok, bőrhatású felületek, és különféle geometrikus minták is helyet kaptak!


Modern tapétáink között a divatos stílusirányzatok kedvelői, és a trendkövetők találják meg kedvenceiket. Antik keretekben tapéta dekoráció. Fessünk egy igazán színes képet, a lényeg a szín! Ezt követően ragasszuk le ragasztószalaggal halszálka szerint bizonyos részeit, majd a kint maradt felületet fessük le fehérre.


Távolítsuk el a szalagot, és ez lesz belőle: 23. Régi ablakkeretben.

Az ország legnagyobb tapétaboltja ezer féle tapétával, lakókörnyezetünk otthonosabbá tételéért. Hálószoba fal inspiráció válogatás, modern, loft, skandináv, rusztikus és további stílusokban. D Absztrakt poszter tapéta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések