2019. július 24., szerda

Interaktív baba akció

Interaktív baba akció

Babák, játék babák gyerekeknek. A játék babák a lányok egyik kedvenc játéka. Nagy baba választék olcsón. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A főleg lányok körében népszerű Barbie babák és számtalan kiegészítőik azóta már meghódították a világot, és kislányok milliói számára voltak hűséges játszótársak hosszú éveken át. Az interaktív játékok legnagyobb előnye minden életkorban, hogy a gyerekek maguk is aktívan be tudnak kapcsolódni a játékba. Ehhez persze az kell, hogy az interaktív játék életkorban megfelelő legyen a számukra, na és persze kellően motiváló legyen ahhoz, hogy valóban lekösse a gyereket!


Olcsó Játékbaba termékek, Játékbaba márkák. Egyetlen suhintással a szoknyája sellő farokká változik, ami ráadásul csillog és ragyog a fényben. Az akciós játékok között nem csak a már kifutó termékekkel találkozhat, de rendre különleges promóciókkal és kedvezményekkel is várjuk, amikben akár a legnépszerűbb, legnagyobb gyártók által forgalmazott termékekkel találkozhat. A patinás GÖTZ babák, babruhák és kiegészítőik forgalmazása a Pólus Centerben található üzletünkben, és webáruházunkon keresztül.


Szállítás az ország egész területére. A BABY Annabell babát pontosan erre teremtették! Cry babies interaktív könnyes Lea baba rendelje meg most!


AKCIÓS TERMÉK- Hatchimals Penguella interaktív plüss rózsaszínes tojásban. Aktuális Baby born interaktiv ajánlatok az ÁrGép-en. Etetőcumi interaktív baba baba született egy kis kiegészítő, kérem minden lány.


Interaktív baba akció

Ez a baba többek között : cumizik, mosolyog, sír, gügyög :) Tökéletes ajándék! A videó a termékről készült! Ez a baba nem egy egyszerű baba , hanem egy igazi csecsemőnek tűnő, tündéri, interaktív kislányka, aki még ráadásul hiperaktív is egyben, hiszen rengeteg módon reagál a hozzá intézett eseményekre.


A legjobb ajándék gyermekednek vagy akár Te is felkészülhetsz segítségével a babavállalásra. Ez az interaktív baba olyan mintha élő lenne: sír, ha éhes, cumizik és gügyög is. Interaktív baba Csak 2. Olyan játszóasztalokat keres, melyek hangokat bocsátanak ki vagy zenélnek? A zenélő játékok, zenélő asztalkák remek szórakozás gyermeke számára.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A Baby Born funkciós interaktív baba - lány rózsaszínű ruhát és sapkát, karján karkötőt visel. A nyolc funkciónak köszönhetően ha lefektete lehunyja szemét és bájos álomra szenderül. Ha a Baby Born funkciós interaktív baba - lány ébredés után megéhezik, megszomjazik egyszerűen megetetheted. A hasán lévő gombot megnyomva jöhet a bili vagy a pelenkacsere.


Beszélő, zenélő játékok. Olyan interaktív asztalkát keres, amely hangokat bocsát ki vagy zenél? Válasszon interaktív asztalaink és más zenélő játékaink kínálatából! Az összes játék leköti gyermeke figyelmét és szórakoztatja őt.


Interaktív baba akció

A nálunk kapható interaktív.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések