2019. július 12., péntek

Domoferm kft

DOMOFERM Hungaria Kft. Domoferm Hungária Kft. Budapest Szállítók útja 6. It operates in the Hardware Merchant Wholesalers industry. Közületi Internettudakozóban.


Megrendelése kihívás nekünk.

Széles termékválasztékunk a legmagasabb ig. Entdecken Sie unser breit gefächertes Sortiment. UniCredit Bank Hungary Zrt. FAG Magyarország Ipari Kft. Electrolux Lehel Hűtőgépgyár Kft.


Pest Megyei Állami Közútkezelő Kht. TEMIC TELEFUNKEN microelectronic Hungary Kft. VERITAS Dunakiliti Csatlakozástechnikai Kft. BorgWarner Turbo Systems.

A z acél tok kínélatunkhoz természetesen vásárolhatóak ajtólapok többféle minőségi kategóriában. A standard domoferm acéltok nem tűzgátló ajtó tok, így annak. Ajtók, kapuk és garázskapuk gyártása és forgalmazása. Az oldal az AV Group Hungary Kft tulajdona.


Akár egyszerű beltéri tokról vagy speciális követelményeknek megfelelő egyedi objektekről van szó, megvalósítunk Önnek mindent ami technikailag lehetséges. Egyedülállóan széles. UNIVERSAL ajtóelem mélygarázsi alkalmazásban. Novoferm GmbH acél nyílászáróit közvetlenül forgalmazza. Update my company information.


Get more information ×. A térkép helyzete egy automatikus keresés eredménye. Előfordulhat, hogy a helyzet pontatlan. Küldjék el a GPS koordinátáit és a térkép 1. A helytakarékosság érdekében ötvözik az eleganciát és a funkcionalitást. A TTtolóajtót különösen sima felület jellemzi, még a nagy méretekben is - a milliméterre gyártva. ISO minőségbiztosítási rendszer jegyében tevékenykednek.


A belső és külső nyílászárók ehhez tartozó árnyékolás technika széles palettáját. Csepel kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!

A BCE Nemzeti Cégtár Nonprofit Zrt. A kosárban termék – Forint. Többféle domoferm uvegbetetes kedvezményes áron a TeszVeszen!


Support, Korlátlan számú kliens kapcsolat , Korlátlan számú felhasználói profil,. Egy feltűnően szép ajtó minden felhasználási területre, ahol a külalakra és a funkcionális minőségre helyezik a hangsúlyt. Nyilvános térben, rendezvény épületekben, kórházakban, múzeumokban stb. Premium sorozat, nemcsak az esztétikai tulajdonságai.


Ahol kivételes előírásoknak kell megfelelni, ott a Prestige modell a megoldás. Ez a típus egy különösen robusztus, biztonságos ajtó - a számos felszerelési opció, valamint plusz funkció gondoskodnak a külalak változatosságáról minden felhasználási területen: a magánjellegű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések