2019. július 22., hétfő

Sírkő méretek

A szimpla sírkövek 90x1szélességű sírhelyre készülnek. Méretei: alsó járókeret 90x190cm, a keretrész egy, kettő vagy négy darabból áll alátétszegély két darabból áll. A sírkő méretét az illetékes temető szabályzata írja elő.


Ez a szabályzat azért szigorú, hogy egységes képet adjon a temető aktuális parcellája. A temetők sírkő szabványai között jelentős eltérés lehet, ezért érdeklődjön személyesen. A méretek : kripta, dupla sírkő , szimpla sírkő , urna síkő, urna kripta.

A sírkő és síremlék alapozásról A sírkövek alapozását és felállítását sírköves szakemberek végzik. A hatalmas súlyú (gránit, márvány, mészkő, műkő) síremlékek szállítása, mozgatása és beépítése több emberes (sokszor darus kocsit igénylő) feladat. Az általunk gyártott síremlékek méretei általában standard méretűek, de minden esetben figyelembe kell venni az adott temető rendeletében meghatározott síremlék méreteket, illetve a későbbi temethetőséget. Mivel a modern technológia feloldotta a korábbi korlátokat és a sírkő készítők is nyitottak az új formákra, semmi akadálya nincs, hogy egyedi megoldásokkal személyesebbé tegyük elhunyt szerettünk sírkövét, így nemcsak egy hatalmas és méregdrága sírkővel, de akár egy nagyon szép idézettel is emléket állíthatunk.


Célszerű síremlék vásárlása előtt az adott temető előírásairól tájékozódni: engedély köteles-e, mik az előírt síremlék méretek pl. Nem, a márvány, mészkő és gránit sírkövek tökéletesen ellenállnak a hónak, fagynak. Bukósisak méret kiválasztása.


Fontos, hogy a bukósisak, amire a fejed biztonságát bízo megfelelő méretű legyen.

A szorosan és pontosan illeszkedő sisak biztosítja a legnagyobb védelmet, ha rosszul sülnének el a dolgok és önszántadon kívül, menet közben szállnál le a motorról. Itt megtalálják az emlékeknek a formáját, szimpla, dupla és urnás képekkel. Ez egy segítség, hogy legyen valami elképzelés a garnitúrákról. De mindent egyedire és személyre szabottan készítünk el. Ha a katalógusunkban nem talált olyan formát, amilyet szeretne, semmi probléma.


Bármilyen fénykép vagy. A vállalkozásunk elsősorban gránit, műkő, mészkő, márvány kereskedelmével. Sírkő és sírkő kellék webáruház. Egyedi méretű síremlék esetén a méret. Kattintson és tekintse meg sírkő.


Méret – Általában a sírok méret szerint. Telephelyünkön található kettes( dupla ) síremlékek. A standard méretek és stílus mellett egyedi igények megvalósítását is vállaljuk. Dupla síremlék 254e – 496e Ft között.


Hiányzó: mérete Sírkövek – SAXUM Kőfaragó Kft. Bizonyos esetekben próbaszórás nélkül (sírkőtisztítás) is, megkereséskor tudunk adni pontos árat, méretek megadása, elmondás, és kép alapján. További információkhoz, időpont foglaláshoz lépjen velünk kapcsolatba ! Szolgáltatások igénybevételéhez foglalás szükséges!

A műanyag sírkövek ellátják a sírkeret feladatát. Miket kell figyelembe venni a sírkő kiválasztásánál? A méretet, formát, anyagminőséget, színt, a kiegészítőket, a betűk típusát és fajtáját és nem utolsó sorban az árat. Szimpla, dupla, és urna sírok.


Természetesen ezen belül változhatnak a. Minden jog fenntartva - Kemax Kft. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a honlapunkon szereplő minden tartalom, szöveges leírás, képi anyag, videó, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések