2019. július 12., péntek

Domoferm magyarország

DOMOFERM nemzetközi cégcsoport bemutatkozik. Megrendelése kihívás nekünk. Széles termékválasztékunk a legmagasabb ig. Entdecken Sie unser breit gefächertes Sortiment.


Domoferm XXL acélajtó.

A legnagyobb méretű tűzgátló acélkapu. Az egyedi extra méretű Big kapu mutatja, hogy szinte bármilyen nagyságú nyílásba gyártható ajtóelem. Ez megjelenés és műemlékvédelmi szempontból is egyaránt szükséges. Tűzgátló kivitelben is kapható.


Kifogástalan tervezésű és működésű. Ilyet szeretne lakásába, de egyszerűen nincsen megfelelő, mert nem a megszokott méretben van legtöbbjük? Cégünk a TRIÓ létrehozta Magyarország első és egyetlen országos nyílászáró-hálózatát, mely üzletek holland és spanyol gyárak márkaképviseleteként működnek.

A cég központja, raktára és üzeme Mosonmagyaróváron van. Fő profilunk az ajtóforgalmazás. Search for: Advanced search. Rules: Only words with or more characters are accepted Max 2chars total Space is used to split words, can be used to search for a whole string (not indexed search then) AN OR and NOT are prefix wor. The clean modern design, high quali-ty and the unequalled durability of steel, are just a few.


Refresh Your Sneaker Collection With The Latest Converse Trainers For Men, Women and Kids. Gyártástechnikailag és fejlesztés szempontjából az egyik legmodernebb gyártó Európában. A pontos, precíz gyártás széles körű terméklistát eredményez, mely a követelményeknek és a piac állandóan változó igényeinek minden szempontból megfelel. A termékek tűz, betörés biztonsági valamint hőszigetelő szempontból a legmagasabb színvonalat képviselik.


A gyártás további két helyszínen, Németországban és. A kosárban termék – Forint. Többféle domoferm uvegbetetes kedvezményes áron a TeszVeszen! Support, Korlátlan számú kliens kapcsolat , Korlátlan számú felhasználói profil,. Szabvány acéltokok, raktárkészletről DIN méretrend szerint Egyedi acéltokok, szabvány és egyedi méretekben Utólag szerelhető.


A kivitelek és az árak tekintetében kérjük keressék fel cégünket.

Abból kell kiindulni, hogy a költségvetésben megadott árak mindent. A standard domoferm acéltok nem tűzgátló ajtó tok, így annak fogadására nem. A dekorfóliás ajtólap család a legkedvezőbb ár -érték arányú.


A keresés eredménye: találat. Válasszon a listában felsorolt találatok. A z acél tok kínélatunkhoz természetesen vásárolhatóak ajtólapok többféle minőségi kategóriában.


Ajtók, kapuk és garázskapuk gyártása. A Tűzvédelmi Megfelelőségi Igazolás (TMI) önkéntes dokumentum, amely az építési termék tűzvédelmi jellemzőit igazolja, valamint tűzvédelmi alkalmazási feltételeit megadja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések