2019. július 9., kedd

Rejtett bútorfogantyú

A speciális rejtett fiókteleszkóp fa fiókkávákhoz használható. Modern bútorfogantyúk széles méret és típus választékban. Fém bútorfogantyúk , többféle színben. A megjelenített árak egy db m-es profil szálra értendők.


Kérésre a profilt a kívánt méretre vágjuk, igényét jelezze megrendeléskor a megjegyzés.

Fedezd fel az IKEA fogantyúválasztékát! Egészítsd ki konyhai szekrényeidet és a többi ajtót fiókgombjainkkal, ajtófogantyúinkkal és még sok más megoldással. A rozsdamentes acél, a fényes fehér és a krómozott fekete csak néhány a sok színből, kivitelből és stílusból, amelyeket kínálunk. Fogantyúk, gombok, Bútoripariszerelvények.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Süllyesztett fogantyúk.

A tolóajtók esetében a legalkalmasabb olyan fogantyút használni, amely a kimart nyílásba való behelyezéshez van elkészítve. Sárgaréz színű csiszolt alumínium bútorfogantyú profil. Ft‎ Összes új termék.


A butoralkatreszkft. Egyedi bútor készítéséhez szükséges bútoralkatrészek, bútorszerelvények, minőségi vasalatok, kiegészítők forgalmazása és értékesítése saját szaküzletünkből és webáruházunkból. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Kilincs és beltéri ajtó kiegészítő webáruház – Kilincsgyár. Olivari Planet Q fogantyú L203R.


Nyíló szúnyoghálós ajtó (erősített-kutyaálló szúnyoghálóval is). Oldalt húzó szúnyogháló ajtó. Ajtó, beltéri ajtók, bejárati ajtók, erkélyajtók, dekor ajtó. A különböző polcok, polcrendszerek felszereléséhez ma már számos ötletes és könnyen alkalmazható polctartó rendszer, polctartó vasalat áll rendelkezésre. A különböző polc típusok különböző polcvasalatot igényelnek, amelyek lehetnek konzolosak, összetettek, vagy rejtett vasalatok.


A római bambusz roló más néven raffroló rejtett mechanikával készül. A mechanikát egy cm-es szoknya takarja el.

Felhúzáskor a roló anyaga nem feltekercselődik hanem rétegesen belapozódik. A roló mechanika féket tartalmaz, amellyel a kívánt magasságban megállíthatja a bambusz raffrolót. A felhúzó zsinór bal kéz. Ne maradjon le legfrissebb híreinkről, új termékeinkről és műszaki információinkról!


Iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy töltse le azokat! A sok irodai kellék és mindenféle egyéb cucc már rég megvan, rejtett tárolásra nem költök többet, mint amennyit a funkcionalitás megkíván. Rejtett tárolók és éjjeliszekrény. Az ajtófékezők becsukáskor megakadályozzák a bútor ajtajának becsapódását, mellyel megkönnyítik a mindennapi használatot.


A lábak lehetnek rejtett lábazat mögötti bútorlábak vagy a fotókon is látható dísz bútorlábak. A lábak anyaga műanyag, alumínium, fa, acél vagy ezek kombinációi. Színük lehet, króm.


Hozzájárulok ahhoz, hogy a PDKWOOD Bt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések