2019. április 26., péntek

Sevroll tolóajtó szerelés

SEVROLL tolóajtó szerelvények. Minőségi vasalatok forgalmazása az asztalos iparnak. A Micra tolóajtó vasalat egyszerűen,házilag is szerelhető rendszer. Az egypályás alsó és felső sín megegyezik és egymás mellé sorolva kétajtós szekrény is kialakítható.


Csapágyazott görgők biztosítják a halk és könnyű futást.

Ebben a videóban bemutatjuk, hogy milyen egyszerű az általunk forgalmazott aluprofilokból összeállítani egy tolóajtót. Széles választék : - Folyamatosan bővülő,új megoldások a vásárlói igények kielégítésére. EKONOMIK 10-es tolóajtó rendszer. Ez a típus ( Sevroll Gemini rendszer) a leggyakrabban használt tolóajtó megoldás gardrób szekrényekhez.


Konnyen variálható, ár-érték arányban legkedvezőbb termék. Nem meglepő tehát, hogy a bútor tolóajtó vasalat két bútorszerelvénye: a tolóajtó sín és a tolóajtó görgők. Ezek felelnek az ajtó mozgásáért.


Minél jobbak és tartósabbak ezek az elemek, annál hosszabb életű lesz maga az ajtó is.

Beltéri tolóajtó szerelés Aki belső tereket tervez, vagy készít, annak szüksége van egy olyan szempontra, amelyre a megvalósítási stratégiái épülnek. Ha például egy kisebb területű magánlakásról beszélünk, akkor sokszor elengedhetetlen szempont lesz a helyspórolás. A Forest Hungary Kft által forgalmazott Cosmo és Smart tolóajtó rendszer szerelési útmutatója.


Kifejezetten kisebb méretű tolóajtókhoz lett kifejlesztve. A Sevroll Micra sín alsó és felső sínként egyaránt használható. Egypályás sín profil, natúr alumínium színben (eloxálás nélkül).


Egy kis kiugró gerincen fut a Micra görgő (alól-felül). A szekrényt kettő tolóajtó és egy. A kezdeti félelmek után rá kellett jönnöm, hogy a tolóajtó összeszerelése pofonegyszerű: lényegében nem más, mint eloxált alumínium profil. AGF tolóajtós beépített szekrény szerelés.


Kaptunk egy összeszerelési útmutatót is, de az gyakorlatilag használhatatlan volt. Ha tolóajtókra vagy tolóajtó vasalatokra van szükséged a legjobb helyen jársz. Gardrób tolóajtó vasalatok. A tolóajtó egy praktikus, helytakarékos megoldás, mert a nyíló ajtók nem veszik el a teret.


Nem beszélve arról, hogy teljesen egyedi megoldásokat lehet megvalósítani! A Mega- Tolóajtó Kft. Gratulálok a tervezőknek, és a kivitelezőknek!

Termékeinkből igyekeztünk minél több típust bemutatni üzletünkben. Válassza bútorszerelvény webáruházunk Tolóajtó Sevroll Elegant Alsó görgő WDtermékét, hiszen már 1. Ft -os kedvező áron online megrendelhető. Minden a bútorgyártáshoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések