2019. április 9., kedd

Szeletelt tégla obi

OBI áruházak: Még több áruház megjelenítése Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudjuk átvenni a bevásárlókosár, a bevásárlólista vagy a termékösszehasonlítás meglévő adatait, ha áruházat változtat. Tégla kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. OBI internetes oldalán és áruházaiban! Alkalmas külső tégla kerítések,kerti építmények, kemencék, csapódó nedvességnek kitett felületek védelmére. Szeletelt tégla , ahova az egész bontott tégla nem fér el!


Téglaszeletek, téglaszél, burkolótégla néven is ismerheti!

Könnyített Eps Hőszigetelő rendeszerek burkolására. Minőségi szeletelt , vágott rusztikus falburkolatokhoz, tégla burkolatokhoz és járólapokhoz, most nagykereskedelmi áron juthat hozzá, már kisebb tétel vásárlása esetén is! Rusztikus, Mediterrán hatású teljesen egyedi burkolatok alakíthatók ki kül- és beltérben egyaránt.


A nagyméretű tégla szeletből db kell 1mburkolásához, ha cm-es fugával számolunk. Ennyi mindenképpen ajánlatos, mivel a tégla a gyártási technológia miatt nem teljesen méretpontos, ezért ekkora fuga szükséges ahhoz, hogy az egyenetlenségeket kiküszöböljük. A két felület összesen m2.


Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! Sziget- Tégla weboldalán !

Cégünk bontott, főként nagyméretű téglából vágott,de igény esetén kisméretű téglából szeletelt antik díszburkoló anyag gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Külső téglaszeletes bontott tégla burkolat készítése: a ragasztás technológiája megegyezik a külső téglaszeletek esetében is, de fugázáshoz kézi keverésű maltert ajánlunk, azaz homok, cement mész ca. Kiszolgálás nagy raktárkészletről, vagy megrendelés alapján az egyedi igényeket figyelembe véve határidőre. A bontott tégla ill. Elegáns burkolata lehet homlokzatának, boríthatja vele kandallóját, nappalija falát, vagy éppen díszítheti vele kerítését.


A lehetőségek száma korlátlan, csak a képzelet szabhat határt. SAMOTT TÉGLA FEHÉR 11X22XCM és még termék közül választhat a kategóriában. Válasszon hatékony fűtőtestet, döntsön Praktikusan! Free Shipping Available. Money Back Guarantee!


Két dologra is alkalmas az impregnálás. Egyrészt a bontott tégla fagy elleni védelmére, másrészt a felület ápolására is kiváló. KŐLAP IMPREGNÁLÓ 5L és még 1termék közül választhat a kategóriában. Kő-, tégla -, műkőápoló és impregnáló szerek. Persze ezek nem olcsók, bár az obi -s és hasonlókhoz képest az.


OBI barkács- és webáruház - minden, ami a házba, a kertbe. Szeleteléskor az egész bontott téglát speciális ipari vizesvágóval szeletekre vágjuk. Az anyagok felhasználásának gyakorlati tapasztalatát szeretnénk.


Ez a burkolóanyag az antik tégla külső két szeletéből készül,segítségével egy bármilyen, már adott falfelületből varázsolhatunk rusztikus téglafalat.

A szeletelt tégla lapok. Bélyeges tégla szeletelt tégla téglaburkolat baján. Napjainkban szeletelt tégla , és kéményfedlap készítését. Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége.


Tégla szeleteléssel is foglalkozom, rusztikus és sima felületű téglaburkolatot is értékesítek. FabroStone, Cortona. Putnoki kisméretű tömör tégla Nagyszilárdságú kisméretû (25x12xcm) tömör tégla , kéménynek, pillérnek alkalmas, vakolva idõjárásálló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések