2019. április 25., csütörtök

Bochemit optimal 5kg

Ak máte už napadnuté drevo drevokazným hmyzom a potrebujete ho zlikvidovať, siahnite po tomto výrobku. Okrem priamej likvidácie hmyzu pôsobí zároveň aj preventívne ako ochrana proti plesniam, hubám a hmyzu. Bochemit OPTIMAL FORTE - kg , zelený. Optimal Forte face protectie preventiva la interior sau exterior impotriva insectelor, ciupercilor si a mucegaiului.


K ochraně dřeva v interiéru (střešní konstrukce, podlahy) i exteriéru (střešní podbití, pergoly, ploty).

Výrobek po aplikaci vsakuje do dřeva, na povrchu. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Kapalný širokospektrální fungicidní a insekticidní vodou ředitelný koncentrát pro dlouhodobou preventivní ochranu dřeva v interiérech i exteriérech proti plísním, dřevokazným houbám a dřevokaznému hmyzu. Течен, широкоспектърен, концентриран, фунгициден и инсектициден препарат за дълготрайна профилактична защита на дървесина от плесени, термити.


Unextractible protection of any construction timber. For impregnation of construction timber, roof structures, fences, garden furniture and other wooden elements in both interiors and exteriors. Transport gratuit Romania.


Naším cieľom je už rokov uľahčiť vám život a vybrať si správe to čo potrebujete.

С една опаковка (5l) се обработват 20кв. PRET pret pelējumu un zilējumu. Koncentrēts, ūdenī šķīstošs, spēcīgas iedarbības ugunsdrošs līdzeklis, kas atbilst visām ES prasīb. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Kiszerelés:1kg, 5kg.


Széles hatáskörű vízbázisú gomba- és rovarölő koncentrátum. Hosszantartó megelőző favédelemre szolgál, ellenállóbb a vízzel történő kimosódással szemben. Vlastnosti: - násobná 1 likvidácia drevokazného hmyzu (vajíčko, larva, kukla, dospelý jedinec) - násobná preventívna ochrana (plesne, huby, hmyz) - možnosti výberu média, ktorým rozriedi (voda, lieh) POUŽITIE. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Zároveň má zvýšenú odolnosť proti vymývaniu účinných látok z dreva pôsobením povetrnostných podmienok. Den Braven Ochranný náter na drevo OPTIMAL (nahrádza Basic) - zelená - kg. Fungicidní a insekticidní koncentrát pro dlouhodobou preventivní ochranu dřeva. Mísicí poměr, vodou v poměru 1:8- bochemit :voda.


BOCHEMIT QB Profi kg zöld: 42.

Nanášení, nátěr, postřik, máčení. Poznámka, životnost exteriér-min. SK slovenský obchod pre záhradu, domácnosť, vykurovanie.


Prevádzky Kinekus na Slovensku sú v súlade s nariadním vlády SR až do odvolania zatvorené. Nabízíme veškeré stavební materiály pro profesionály i kutily. Kvalitně a levně koupíte vše potřebné pro vaši novostavbu či rekonstrukci. Navíc máme velký výběr zahradního sortimentu, nářadí, čističů pro domácnost, podlah, dveří, oken, u nás si příjdou na své opravdu všichni.


Balenie: 1kg, 5kg. Kvapalný širokospektrálny koncentrovaný fungicídny a insekticídny prípravok, určený na dlhodobú preventívnu ochranu dreva, so zvýšenou odolnosťou proti vymývaniu. Bez DPH: 425€ Množstvo. Obľúbený produkt Porovnať produkt.


Domů Srovnání zboží Účet Nákupní košík Objednat. Vítejte, můžete se přihlásit nebo zaregistrovat. Z technických důvodů za.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések