2019. április 22., hétfő

Simítóhabarcs

A habarcsok csoportosítása rendeltetésük szerint. A falazó, burkoló, felületképző és a különleges habarcsok összetétele, készítése, jellemző tulajdonságai. Különleges, kültéri önterülő aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs. Cementkötésű kül- és beltéri aljzatok kiegyenlítése és simítása magánépítmények.


Ragasztók, aljzatkiegyenlítők kategóriában.

Ajánlatkérés (db.) A kosár üres. Amit tudni akarsz az aljzatbetonról, de sosem merted megkérdezni. Egykomponensű, műanyaggal módosított, magas kopásállósággal és vegyi ellenállósággal rendelkező simítóhabarcs járható csatornákban, tisztítótelepeken vagy magas mechanikai igénybevételnek kitett területeken történő alkalmazásra.


Alkalmazható cementesztich, betonaljzathoz. A megszilárdult felületet nem szükséges burkolni (kültéren sem), de. Schönox PL univerzális kiegyenlítő- és simítóhabarcs. Univerzális, állékony javító-, simító- és kiegyenlítőhabarcs.


Gyorskötő és fagyálló.

Gyárilag előkevert, nagy szilárdságú cement- és polimertartalmú javító- és simítóhabarcs max. Beton és vasbeton szerkezetek Rosztályú javítására alkalmas. Most vettem át a rendelt terméket, és nagyon elégedett vagyok! Külön köszönetemet kérem tolmácsolják a futárnak (Dunaújváros Városházára szállított), hogy ilyen türelmes volt és flottul intézte az ügyemet. Már 4-óra múlva burkolható a felület!


Ezt követően portalanítás és alapozás szükséges. Ultragyors kötésű állékony (tixotróp) nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (VOC), cementkötésű aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs függőleges és vízszintes felületekre, 1-mm rétegvastagsághoz. Lakó-, ipari- és középületek beton felületeinek javítására, mint: hidak, felüljárók, vasbeton oszlopok, zsaluzott betonszerkezetek, kerítések, lábazatok, homlokzati elemek (párkány, ablakkeret, osztópárkány stb.), vasbeton aknák fala.


MAPEI PLANEX cementkötésű, kültéri, önterülő, aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs kül- és beltéri aljzatok kiegyenlítéséhez és simításához magánépítmények erkélyein, teraszain, udvarain és személygépjármű-parkolóin. Felhasználási terület. Tégla, tetőcserép, térkő, szigetelés akciós áron. Gyártói akciós katalógusok, Latminute akciók, Gépkölcsönzés.


Olcsó Planex kültéri aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs kg Aljzatkiegyenlítők árak, akciók. MPa Az ágyazóhabarcs feladata burkolólapok rögzítése falazathoz, vagy padozathoz Simítóhabarcsok alkalmazása időjárásnak. Lőtthabarcsok, -betonok. Ultragyors szilárdulású nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (VOC), önterülő aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs 3-mm rétegvastagsághoz.


Egykomponensű, szálerősítésű, elasztomer hajszálrepedés- kitöltő simítóhabarcs , nem málló és alapozóval kezelt hajszálrepedéses finomtextúrájú bevonatokra és vakolatokra.

Az Elastocolor Rasante hígítatlanul felhordható simítóval, vagy 5-tömeg -nyi vízzel hígítva ecsettel, teddy-hengerrel vagy szivaccsal. Nagy mechanikai terhelhetőség. Padlófűtésre és görgőszékek alá is megfelelő. Alapozó = alapozó ? Nem minden alapozó egyforma, és korántsem használhatók fel bármilyen célra. A Lasselsberger-Knauf többféle alapozót kínál, amelyekben szinte csak egyvalami közös: hogy az anyag előtt hordjuk fel őket, azonban az összetételük ugyanúgy különbözhet, mint a tőlük megkívánt hatás.


Mapei monofinish simítóhabarcs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések