2019. április 23., kedd

Plastdur lakk

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


A poliuretán alapú, PUR vizes diszperziós lakk az akusztikus hangszerek faanyagába bediffundál, kitölti a fa szivacsos szerkezetét, majd ott térhálósodik, megkeményíti a fát, ezáltal megnövelve a hangerőt, teltebbé, zengővé teszi a hangszert. Plastdur - Hangszer lakkok. Szakmai segítséget nyújtunk telefonon azonnal, szükség esetén személyesen saját laboratóriumunkban vagy a felhasználó telephelyén.


A PLASTDUR ragasztókat gyártó VODICSKA KFT magyar cég, a korszerű összetételű, környezetbarát, szervesoldószer-mentes, vizesbázisú, diszperziós ragasztók és lakkok fejlesztésével, gyártásával, kereskedelmével foglalkozik, amelyek között építőipari ragasztók és lakkok is találhatók. Uv fényre kötő poliészter lakk kézi felhordása,és kikeményítése. Az oldószeres lakkok hamar tönkre mennek kültéren,de most találtam egy ígéretesebb felületkezelő anyagot.


Ez egy kemény ,kopásálló ,de rugalmas lakk ,mely uv. Vásárlás: Lakk árak, eladó Lakkok. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Lakk termékek, Lakk márkák.


Vizes diszperziós poliuretán alapú egykomponensű lakk nagy kopásállósággal, karcállósággal, víz- és vegyszerállósággal rendelkezik, csúszásmentes felületet. Vodicska Miklós vegyészmérnök által vezetett VODICSKA Kft. A piaci igényeknek megfelelő folyamatos fejlesztések következtében termékpalettájuk jelenleg három területet fed le.


Nincs tudomásunk még egy olyan pác és lakk párosításról, ahol mind a két anyag vízbázisú. A problémát a pác visszaoldódása jelentette. A PLASTDUR PUR parkettalakk-család a VODICSKA KFT saját fejlesztésű terméke. A vizes diszperziós, 1-ban poliuretán alapú, egykomponensű, önmagában térhálósodó lakk nagy kopásállósággal, karcállósággal, víz- és vegyszerállósággal rendelkezik, csúszásmentes felületet ad.


Nagy kiadósságuk és kompromisszummentes minőségük miatt alkalmazásuk hosszú távon megtérül a felhasználók számára. A fő oldalon a bevezetőben írtam, hogy a legjobb ár-érték arány. Ezt bátran megerősíthetem, mert évek óta használjuk közintézmények lakkozásánál, ahol a pályázatok elbírálásánál az ár az egyik döntő szempont. Pillanatnyilag ez a legjobb ár-érték arány!


Természetesen a csiszolások munkadíjával együtt, kompletten. Az utolsó réteget követő napon eléri azt a keménységet, ami elegendő ahhoz, hogy a felületen takarást végezzenek. Másnap, a lakk teljes kiszáradása után van mód a köztes csiszolásra és még egy réteg felhordására.


Alkalmas a lakás bármelyik részébe, irodákba, tantermekbe. Bona Mega Bona Fló-2komponensű Bona Trafik B. Thistle plaster products are designed to suit either hand or machine application. Their consistent performance, workability and reliability is assured.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések