2019. április 23., kedd

Egyiptomi mintás ágyneműhuzat

A legtöbb minta megtalálható más színkombinációban is, így biztos tud majd választani. A geometria mintás ágynemű megfelelő mindazok számára, akiknek a hálószobájába nem illik a virágos ágynemű vagy esetleg férfinak szánt ágyneműt keres. Egyszínű luxus ágyneműhuzat. Az egyszínű ágyneműhuzatok kiváló minőségű egyiptomi pamutból készültek, amit Prémium-Szaténnak is neveznek.


Ez egy exkluzív anyag, amelynek sűrűsége 3szál négyzethüvelyenként. A pamut szatén egyszínű ágyneműhuzat hihetetlenül puha és selymes. Ornamens ágyneműhuzat. Az elegáns és finom mintázatú ágyneműhuzatok kategóriája. Az ornamentum ágyneműhuzat az elegáns hálószobába a legmegfelelőbb, de kellően feldobja az egyszínű és a modern hálószobát is.


A hangsúly a nude színeken van és a pazar mintázaton, aminek hála könnyedén kombinálhatja beltere egyéb. Egyiptomi pamut luxus szatén ágyneműhuzat. Találd meg a hozzád illőt 1 pamut vászon és szatén ágyneműhuzataink között! Garantált prémium minőség - nem engedik a színüket, nem göbösödnek, hosszú éveken át megőrzik formájukat és gyönyörű mintáikat! Vásárolj most Ágyneműhuzatokat online.


Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. Az utolsó évek top terméke a mikroszálas ágyneműhuzat , amely könnyű, könnyen kezelhető, és hőszabályzó. GLAMONDE ÁGYNEMŰHUZAT.


A Glamonde ágyneműhuzatot a gyönyörű minták, az első osztályú minőség és a tökéletes kivitel jellemzi. A Prémium-szatén ágyhuzat a legfinomabb pamutból készült, így biztosítva hosszú élettartamát és az anyag puhaságát, amely kényezteti a testet és lelket egyaránt. Pláza web áruházunkban. Nálunk megtalálja otthona számára a legkülönlegesebb ágyneműhuzat , paplan garnitúra, lepedő, pléd és ágytakaró garnitúrákat. Sokan nem ismerik ezt az anyagot, idegenkednek tőle, összetévesztik a műszálas ágyneműkkel ,pedig anyaga pamut, használata nem okoz csalódást.


Aki kipróbálja biztosan kellemes meglepetésben lesz része. A JYSK-ben mindig van egy jó ágyneműhuzat ajánlatunk. Különböző stílusú és anyagú ágyneműk széles választékát kínáljuk. Elegáns, visszafogott mintás vagy vidám, gyemekmintás pamut és kevertszálas (pa-pe) ágyneműhuzat garnitúrák.


Párban olcsóbb akció: db. Az egyiptomi pamut, mint neve is mutatja, hivatalosan a Nílus felső vidékén termesztett gyapotból készül, nagyon ritka és drága anyagról beszélünk. Mind fiatalok számára, modern élénk mintás modellek, mind idősebbek számára, szolidabb visszafogott, pasztellszínekbe megmutatkozó minták. Valamint az örök kedvenc, a kétszínű ágyneműhuzat garnitúra is megtalálható.


Szintén gyártója válogatja, hogy az adott ágyneműhuzat garnitúra cipzáras vagy gombos kivételű. Finomsodrott egyiptomi pamutfonalból készült, mintás , 400-as szálsűrűségű, egyszemélyes ágyneműhuzat szett kontrasztos színű zsinórszegővel. Mömax- kiváló bútorok,- nagy választék,- jó árak. Mikroplüss ágyneműhuzat a Jahu márkától kitűnő termoregulációs tulajdonságokkal, aminek köszönhetően tökéletes a hidegebb évszakokra.


Mosógépben mosható, mosás után gyorsan megszárad és nem kell kivasalni. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Rendelj online prémium-és luxus ágynemű garnitúrát webshopunkból!


Minden hónapban új nyereményjáték és akciók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések