2019. április 18., csütörtök

Vízbázisú vékonylazúr

Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket. Oldószeres vékonylazúr : Ezesetben szükséges a lazúrfestéket 2-rétegben felvinni. Az első réteg száradását követően csiszoljuk át a fát, a következő. Kapható kültéren is használható színtelen vékonylazúr is, de mindig vegyük figyelembe, hogy mi van a dobozra írva.


A színtelen változatot a gyártók általában nem ajánlják kültéri felhasználásra.

A Lazurán Aqua favédő 3invizes bázisú vékonylazúr megóvja kültéri fafelületeid szépségét, kiemeli azok természetes színét, az UV sugárzás és a farontó kártevők -rovarok, gombák- ellen is tökéletes védelmet nyújt. Hogyan készítsd elő a faelemet vizes bázisú lazúrozásra? Részletek megtekintése. Milesi XGT 6Classic.


Falazúrok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Száradás után a felület matt és vízálló lesz. Az Aidol Holzschutzgrund szer talajjal nem érintkező faanyag korhadás és kékülés elleni megelőző védelmére alkalmas.

Az impregnálásra és alapozásra használható különösen a mérettartó fa építőelemekhez, pl. REMMERS Induline GW-3vízbázisú , kültéri vékonylazúr kékülés elleni védelemmel liter Bruttó: 10. Vízbázisú vékonylazúr fatárgyak színezésére és védelmére, beltéri használatra. A portalanított felületre ecsettel kenhetjük fel. Hajszárítóval szárítható.


BORÓKA VIZES VASTAGLAZÚR: Bruttó: 3. Ft: SADOLIN PLUS VIZES VASTAGLAZUR : Bruttó: 3. Ft: LAZURÁN AQUA EXTRA TARTÓS VASTAGLAZ�. Térképes üzletkeresővel találja meg könnyen az Önhöz legközelebb lévő viszonteladóinkat. A színes jelölés a színkeverő géppel is rendelkező partnereink címét mutatja. Jellemzők: Vízbázisú teraszlazúr.


Felületelőkészítés: A felületet szennyeződésektől mentes kell legyen. Vékonylazúr : beszívódik a fába, s látható marad a fa erezete. Van oldószeres és vízalapú vékonylazúr is.


Előzetesen kezeljük a fát favédőszerrel (alapózó), amiben gomba és. Főleg lambériánál, hajópadlónál, kerítéseknél, kerti építményeknél ideális a használata.

Kültéri fa felületek kezelésére ajánlott. Remmers GW3vékonylazúr már tartalmazza az alapozót is, ezért külön alapozó felhordása nem szükséges. Prémium faanyagvédelem, tetszőleges RAL színkód rendelési lehetőség.


Javasolt felhordás legfeljebb rétegben. A Trikolor Kerítéslazúr kültéri és beltéri fára univerzálisan használható vizes bázisú impregnáló vékonylazúr. Kiemeli a fa erezetét.


A felület felújítása időszakonként javasolt. Bevonata mérsékelten időjárásálló és páraáteresztő. Kiadósság: m egy rétegben. Hígítani nem kell, felhordásra kész.


Kifejezetten ecseteléshez kialakított termék. Könnyen felhasználható, réteg felhordásával megfelelő védelem biztosítható a faanyagnak. Viaszos hatásának köszönhetően a bevonat. Felhasználási terület Induline GW-3statikusan nem terhelt, szabadtéri, földdel nem érintkező faanyagok kékülés elleni megelőző védelmére szolgál. A vizes bázisú festékek elvitathatatlan jó tulajdonsága, a környezetbarátság.


Mind a kezelt felületek – és azok környezete – mentesül az oldószerek okozta esetleges károktól, mind a kezelt felületek felhasználói, gondoljunk csak a felületkezelt gyermekjátékokra. Gyorsan száradó, matt fényű, vékony filmréteget képző falazúr kültéri fa dekorációs és védelmet nyújtó kezelésére. Akár éves tartósság!


Favédőszer és lazúr árak, akciók, vélemények, vékonylazúr , vízbázisú Favédőszer és lazúr vásárlás. Elérhetőek gyári színben, egyedi igények esetén tapasztalt technikusaink segítenek elkészíteni a kívánt árnyalatot. A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések