2019. április 30., kedd

Hangfal banán csatlakozó

Beépíthető hangszóró csatlakozó esetében az sem mindegy, hogy milyen vastagságú hangfal vagy készülékház panelba kerül majd az aljzat (ezért különböző hosszúságú aljzatokat is értékesítünk). Az sem elhanyagolható szempont, hogy Ön csavaros, vagy forrasztós szerelésű aljzatot szeretne használni? A hangfal aljzat ugyanígy egy piros és egy fekete jelölésű csatlakozóból áll. Figyelni kell, hogy a dugókat velük azonos színű aljzatba csatlakoztassák, különben a hangfal fordított fázisban fog szólni. Jobbá teheti a hangot, ha a hangfal banán csatlakozó végződésű kábellel van bekötve?


Banán és hangszóró csatlakozók.

Yamaha hangfal kimeneti csatlakozó. A csatlakozó új használatlan panelból kiforrasztva. A befogadó mérete alkalmassá teszi a kiterjedt körű alkalmazásra. Amennyiben a vásárló igényeinek úgy felel meg, a hangfal banán csatlakozó igényelhető szereléssel együtt is. Hangfal csatlakozó 10db.


Kérjük a várható szállítási időt figyelembe venni, amely minden terméknél fel van tüntetve. Ez egyes termékeknél akár több hét is lehet! Minél többet vesz, annál kedvezőbbek az árak.

Visszatérő vásárlóknak további kedvezmények járnak. Szállítási díj min. Teljesen világos, hogy a jó működés csak akkor biztosított, ha az ember a dugókat a megfelelő, azonos színű aljzatba csatlakoztatja.


A hangfal banán csatlakozó azért fontos, mert ez sokkal jobbá teheti a hangot, ami ugye mindig nagyon lényeges. Infó2: 2db 4mm-es banán aljzatta szerelve mm. BP-250G, hangszóró csatlakozó pár. Funkció: Házimozi hangszóró vagy egyéb más hangszóróhoz való csatlakozó aljzat , hangszóróhoz.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. GIANT hangtechnika- háttérzene, épülethangosítás, erősítő, keverő, hangfal , mikrofon, DJ, fénytechnika. RCA, mm jack, mm jack, scart, banán , BNC, XLR, hogy csak a legismertebb csatlakozó típusokat említsük.


Aljzat részüket a készülékekre szerelik, a dugók pedig hangfal vezeték, árnyékolt vezeték, vagy koax kábel végére vannak felszerelve. Amikor behozza a javításra váró készülékét, kollégánk a hiba jellegének megfelelően közli Önnel a várható javítási költséget. Aktív hangfal kategória kiváló minőségű termékei, rövid szállítási határidővel, hivatalos magyar garanciával. Crossover made of high-grade copper coils and low-loss audio frequency.


Gyors hangfal szett. SzerelÉsi anyagok hangfal csatlakozók beszerelése, vásárlása.

Amennyiben hangfal kábelt keres, hogy hangfal szettje teljes lehessen, összeköthesse DJ és diszkó hangfalait DJ felszerelése egyéb audio komponenseivel, vagy egyedi HiFi rendszerét szeretné összekötni, akkor eShopunkban jó helyen jár. Professzionális audio csatlakozókat kínálunk: RCA kábelek, XLR kábelek, elosztók, adapterek, stb. You are browsing the website for customers from.


Bluetooth hangszóró, a hordozható hangfal - Hogyan válasszunk? A bluetooth hangszóró napjaink egyik slágerterméke. Folyamatosan jelennek meg új termékek, amelyek jobbak a régebbi típusoknál. Lehet, hogy hosszabb üzemidőt garantálnak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak vagy épp csak jobb hangzást biztosítanak - a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések