2019. április 23., kedd

Konyhai mérőedény

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.

Lowest Prices on Top Items. Hagyd üresen ezt a mezőt. Iratkozz fel rendszeres hírlevélre, amiben azonnal értesítést kapsz, amikor új termék érkezik az áruházba! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. MÉRŐEDÉNY 1L és még 3termék közül választhat a kategóriában.


Termékinformáció 1) Ez a összecsukható mérőedény -csésze a csésze belső oldalán. STYLISH SET: A gyönyörű ovális design növeli a konyhai eszközök.

Folyadékok és egyéb ömlesztett élelmiszerek precíz mérésére szolgáló műanyag mérőedény , háztartási használatra. Nagykonyhai fogyóeszközt, konyhafelszerelést és konyhai eszközöket keres? Tányért, edényt, kanalat, villát, kést?


Ingyenes szállítás. Ft feletti vásárlás esetén. Egyéb esetben is legfeljebb 9Ft a szállítási költség.


Online bankkártyás vagy utánvétes fizetés esetén várható szállítás akár már a következő munkanapon. Hol vannak a legjobb kézi robotgépek? Gyors robotgép árösszehasonlítás - konyhai gépek. Konyhai kiegészítők.


Ha nincs kéznél konyhai mérleg vagy folyadék mérésére alkalmas mérőeszköz, akkor használjuk az alábbi összeállításban szereplő mérőeszközök (pl.: csésze, evőkanál, stb.) értékeit: A feltüntetett számok csak körülbelüli (kb.) értékeket, és nem pontos számokat takarnak. Jobb és baloldalon egyaránt jelölt 50ml-500ml-ig terjedő beosztás. Celsius fokos folyadék mérhető benne, műanyag. A sütés-főzés alapja a hozzávalók pontos mérése.


De te nem hibázhatsz, ha ott a konyhádban ez a digitális mérleges konyhai mérőedény , amivel tömeget és űrmértéket is könnyedén mérhetsz. Közvetlenül az edényben is használhatjuk, akár főzés.

Premier Housewares. Részletek Üzlethez. Mérőpohár, l - Westmark. Modern konyha és minimál konyhabútor egyedi ötletekkel, prémium minőségben.


Gondos konyhatervezés és precíz egyedi gyár. A legjobb minőségű konyhai eszközök márkáiból választhatsz, és amit csak kívánsz mi házhoz szállítjuk neked. Ha nem tetszik nincs gon az átvételt követő munkanapon belül visszaküldheted és mi kérdés nélkül visszavesszük! Utolsó vásárló: , credit_card. Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására.


Több fizetési módot kínálunk. Válassza ki azt a fizetési módot, amely leginkább megfe. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések