2019. április 17., szerda

Infrasorompó kapuhoz

Ajánlott biztonsági kiegészítő az infrasormpó vagy fotocella pár. A legtöbb infra pár un. Ezek cseréjére a legjobb megoldás a Fotomouse infrasorompó.


Fotocellák ( Infrasorompó ) kapunyitó motorokhoz Fotocellák más néven infrasorompók biztonságossá teszik az elektromos kapunyitó automatika motorunk működését. A fotocella sugara között lévő akadályt érzékelve a kapunyitó motor annak beállításától függően nem záródik vagy nem engedi megmozdulni.

PROTECO RFinfrasorompó kapuhoz. Fotocella, infrasorompó ellenőrzött és értékelt eladóktól – Vásárlás akár regisztráció nélkül,. KIT-WINGED-kapumozgató szett kétszárnyú kapuhoz.


M0akciós infrasorompó , INFRA, PÁR, BIZTONSÁGI FOTOCELLA. Kapu kiegészítők, alkatrészekM0BIZTONSÁGI FOTOCELLA,. AN HEATERS fűtés Alean.


Univerzálisan használható, relés infrasorompó.

Ha pótolni szeretné távirányítóját, itt biztosan megtalálja. Kapunyitó távkapcsolók meglévő rendszerekhez. Ráadásul ki is szállítjuk országosan, olcsón! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használ. A weboldal használatának folytatásával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.


Utcai kapu automatizálására alkalmas kapunyitók széles választéka! Proteco, Sommer és Hörmann termékek folyamatos akcióban. Egyszárnyú, kétszárnyú és tolókapu kapuautomatikák, kapunyitók közül egyaránt tud választani ezen az oldalon. FIX és ugrókódos 3MHz-től 433MHz-ig, több kapunyitó motor egy távirányítóval való működtetéséhez.


Automata kapuhoz kellene nekem reflexiós infrasorompó. A reflexiós infrasorompó lényege, hogy a kapu az infravörös sugárzás bármilyen megszakadása esetén megállítja a kaput még mielőtt az bármilyen akadálynak. Schneider electric Fotoérzékelő, átm. Egy és többsugaras, adó és vevőegységes (nem tükrös) infrasorompók.


Ha az érzékelők közé kerül valami, akkor a kapu megáll, így kiküszöbölhetőek a balesetek. Az úszókapu az egyik leggyakrabban használt rendszer. Az infrasorompó kér egymással szemben elhelyezett érzékelő, ami biztonsági funkciót lát el.

Ez is egyfajta tolókapu, annyi különbséggel. Bármilyen kapuhoz felszerelhető, esztétikus, csepp alakú, biztonsági infrasorompó pár. Kívánságlistához adom. TWISTER 2KAPU VEZÉRLÉS.


Cellula 1infrasorompó. BFT Virgo kétszárnyas kapunyitó szett, m széles, max. Teljesen fedett kapuhoz nem ajánlott!


Bemenet, a biztonsági fotocellához, a nyitási munkafázisban (szárnyas kapuhoz ). Több infrasorompó alkalmazásakor, vevőegységeik relé kontaktusait sorosan kell felfűzni. Normál állapotban zárt kontaktus (NC). A nyitási fázisban: megáll, amíg az akadályt el nem teszik az útjából. Könnyű kulcsos kioldás a kézi működtetéshez.


V-os meghajtómotor. Karcsú elegáns kialakítás, ami könnyen illeszthető az összes típusú kapukerethez. Akár méteres a kültéri hatótávolsága.


Beltéri hatótávolsága eléri akár a méteres hatótávolságot is. Kézzel zárja vissza a kaput maximum cm-nyi távolságra a zárási mechanikai ütközőtől. Tegye a két rögzítőcsavart a zárási -elütő tartójába.


Kérem, szánjon ránk percet és tiszteljen meg bennünket véleményével, hogy még magasabb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat és hogy leendő ügyfeleink tájékozódni tudjanak a RÉV-KAPU KFT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések