2017. július 21., péntek

Turai tüzép árlista

Extra méretű anyagok beszerzése. Amennyiben a megrendelni kívánt méret nincs telepünkön, abban az esetben vállaljuk annak beszerzését, mely max. Isaszeg és környékére építoanyag értékesítés, kiszállítás.


A hagyományos tüzép széles árukínálatával és a modern építkezés minden kellékével állunk rendelkezésükre. Turai tüzép árlista.

Alaptól a tetőig, itt mindent megtalál. Kedvező árak , jó minőség, tisztességes kiszolgálás várja! Fatelepünkön megtalál minden.


Telephelyünkön minden építési anyagot megtalál alaptól a tetőig. Keressen fel bennünket, képzett szakembereink készséggel állnak rendelkezésére a választásban. Mert mi nem csak a sódert nyomjuk!


Zsákos vakolatok, habarcsok, szárazbeton, esztrich.

Minden telephelyén megtalálhatók például a Lasselsberger – Knauf Kft. Teljesen elégedett vagyok mind a szolgáltatással, mind a faáru minőségével. Magyarországon kapható építőanyag kedvező árú forgalmazását biztosítja Önnek. Széles választékunk lefedi egy tüzép építőanyag kínálatán túl minden építési, felújítási munka, vagy barkács tevékenység anyagait és eszközeit - minden egy helyen kedvezményes áron.


Fő tevékenysége az építőanyag nagy- és kiskereskedelem. Az Etyeki Tüzép Kft. Versenyképes árainknak és megbízható szállításunknak köszönhetően a környező településeken vezető szerepet vívtunk ki a magánépítkezők és a kivitelezők körében egyaránt. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát.


A Zalaegerszeg északi részén fekvő Ságodi Ipartelepen található SPRINT- TÜZÉP kereskedésünk építő alapanyagok széles választékával áll ügyfelei rendelkezésére. Kavics, homok, bazalt, mészkő termékeink mellett zsaluköveket, falazó elemeket, vasanyagokat és egyéb építési anyagokat is tartunk raktáron. Aranyi, tüzép , Imre. Gönczi Tüzép - Tavaszi gyertyán kuglis és hasított tűzifa akció!


Tekintse meg akciós termékeinket! Tüzép és építőanyag kereskedés, ahol minden építőanyagot kedvező áron megtalál. Teljeskörű tájékoztatás, anyagköltség számítás, országos kiszállítás.


Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonat.

Orosházi Ilovszky Tüzép Tüzelő-, és Építőanyag kereskedelem honlapján! Kérjük, tekintse meg árainkat, és figyelje folyamatos építőanyag, valamint tüzelőanyag akcióinkat! Tüzép telepünk Vasvár, Szombathely, Kőszeg és Sárvár területén építőanyagok, szigetelőanyagok és tüzelőanyagok széles választékával, kiváló termékekkel várja az Ön megrendelését is! Válassza ki áruházunkból a kívánt termékeket és pár kattintással kérjen egyedi ajánlatot. Hamarosan küldjük Önnek árajánlatunkat, amelyben az árlista kíváló árakat fog tartalmazni.


Gulyás Tüzép Debrecen) célja, hogy komplex, magas minőségű szolgáltatási csomagjaival a tervezéstől a megvalósításig professzionálisan támogassa az építkezők, felújítók igényeit. Paksi telephelyünk új szerszámgépes állvánnyal bővült! Jöjjön el és válasszon kedvére!


A zártszelvény árlista csak a járatosabb zártszelvényeket tartalmazza, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt az oldalon, az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések