2017. július 11., kedd

Schiedel kémény teljesítménynyilatkozat

Több mint éves piaci tapasztalattal rendelkezik, tartós és igényes komplett rendszerekkel, intelligens szerelési megoldásokkal és ügyfél specifikus. A gyárilag felragasztott tömítő – központosító karmantyú rendkívüli módon leegyszerűsíti a kémény felépítését. Letölthető tervezési segédletek, megfelelőségi nyilatkozatok, garancialevelek, építési utasítások Leier kéményekhez.


A ház számos eleme járulhat hozzá a fűtési költségek csökkentéséhez, ezek közül az egyik legfontosabb házelem a kémény. Sorozatban elõregyártott és egymáshoz pontosan illeszkedõ építõelmekbõl összeépített kémény. Alkalmas bármely tüzelőberendezés és tüzelőanyag esetében.


Az SRS kéményrendszerek idén nem mennek szabadságra! Nyári akciónk minden SRS kéményrendszerre. Hofstädter cégcsoport tulajdona. Teljesítménynyilatkozat – UNI Plus, UNI, SIH. Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll.


Minőségi rozsdamentes acél beléscsővel, kétfajta hőszigetelés vastagsággal gyártják. Schiedel kémény teljesítménynyilatkozat. Hőszigetelt, samott bélésű kéményrendszer, amely minden nyitott égésterű készülék füstgázának elvezetésére alkalmas. A kéménycső színét ízlésed szerint választhatod ki. SZELLZKÜRTÔ A szellôztetô- ill.


A köpenytéglában habüvegből készült betét található. Ez az anyag az ásványi gyapottal azonos hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, párazáró tulajdonságú, nem vezeti a hőt. Ennek köszönhetően a. Kifejezetten ajánljuk a huzat hatása alapján működő és túlnyomásos olaj- és gázüzemű tüzelőberendezésekhez.


A teljes nemesacél alapanyagú szortimentet egy ütemben mutatták be. A nemesacél fémkémények alkalmazási területei széleskörűek: a felújítási piacon a falazott kémények bélelésére, a Termofor kémény kiváltására, a többszintes épületek kémény -felújítására és utólagos. A KERASTAR kémény a hagyományos kandallókhoz, nyílt égésterű, fatüzeléses berendezésekhez alkalmas. Kis tömegű és nem szükséges körbefalazni, ideális családi házak fűtés korszerűsítésekor.


Az ICS rendszer előnye, hogy egyaránt használható száraz, nedves, kondenzációs, valamint huzat hatása alapján működő és túlnyomásos üzemelés esetén. A MULTI kémény a társasházak, többlakásos épületek kondenzációs és alacsony füstgáz-hőmérsékletű zárt égésterű gázkészülékeinek füstgáz-elvezetésére alkalmas. A kazánok akár kevert rendszerben is ráköthetőek erre a speciális típusra. Az egyes lakások kazánjai korlátozás.


Az ABSOLUT kémény bármilyen tüzelőanyaghoz alkalmazható, az energiahatékonyságra törekvő, jól szigetelt házakba tökéletes választás. A legmodernebb passzívházak légtömör és hőhídmentes építési követelményeinek igazoltan megfelel. Egyik fontos építőelem a kémény.


Pontosan ez az, amire a ma épülő háznak a jövőben is szüksége van! A külső köpenytéglákat legalább H-10-es mészcement Statikai biztonság Ha a kémény túllépi a megengedett magasságot (I. pont) egyeztetni kell a tervezővel. A rudakat a merevítő furatokba helyezzük, és a furatokat.


Kondenzációs és alacsony füstgáz-hőmérsékletű kazánok egyedi kéménye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések