2017. július 12., szerda

Energiatakarékos villanybojler

Egy literes energiatakarékos villanybojler ami fokra van beállítva kb: 1liter fokos kevert víz nyerhető ki, ugyanezen vizmennyiséghez egy 1literes bojlert elég fokra beállítani illetve egy 1literes bojlert fokra. Mai energiaárakon számolva ez villanybojler esetén éves szinten több mint ezer forintot, gázbojler esetén pedig 8köbméter gáz árát, azaz körülbelül ezer forintos megtakarítást jelent. Erre figyeljen, hogy energiát takaríthasson meg! Bojlerek összehasonlítása. Neked a kedvező ár és a jó minőség egyaránt.


Hajdu villanybojlerek.

Természetesen ez függ attól, hogy hány. Egy ilyen villanybojler víztároló tartályból, egy fűtőtestből s természetesen szabályzó szelepekből áll. Ugyanakkor a villanybojler kapcsán nagyon fontos megemlítenünk a külső szigetelést is, ami biztosítja a víz melegen tartását. Ezzel a típussal általában a hőmérséklet szabályozható, így az alapfelszereltség.


Három-négyfős családok számára elegendő lehet a 8 vagy 1literes villanybojler (elektromos vízmelegítő), ennek legelterjedtebb fajtája a függőleges szerelésű villanybojler (elektromos vízmelegítő). Ezeknek a villanybojler készülékeknek mérettől függően, 8kW-os fogyasztás mellett, átlagosan - óra. Válogasson fantasztikus árú Vízmelegítő - bojler ajánlatainkból!


Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos online vásárlás!

SMART vízmelegítő: eltanulja az Ön vízmelegítési szokásait A CoreTECH által működtetett Eco Evo funkciónak köszönhetően a Velis Evo Plus megjegyzi, hogy Ön napi és heti szinten mikor és mennyi meleg vizet használ fel. Nagyszerű designú, vízszintesen felszerelhető készülék. Tégláson található. Rendelje meg kedvező áron a Netkazán Webáruháztól!


Több mint éve gyárt elektromos és gázüzemű épületgépészeti termékeket. Az energiatakarékos villanybojler révén jelentősen csökkenhet az áramfogyasztás. Egy magas villanyszámla igazán kellemetlenül érintheti az embert. Ilyenkor érdemes átgondolni az egész áramfogyasztást, amelyet leginkább a háztartási berendezések határoznak meg.


A legnagyobb fogyasztók közé tartozik a vízmelegítő. A feltüntetett adatok a gyártók, illetve forgalmazók által kitöltött adatlapon alapulnak. Valódiságukért az adatközlő viseli a felelősséget. Emellett a villanybojler hátrányait is fontos tudnunk, ugyanis bizonyos esetekben hő veszteséggel is számolnunk kell.


A hő veszteség mértéke a villanybojlerek esetén nagyban függ a bojler méreteitől. Amennyiben a készülék nagy, nagyobb veszteségre is kell számítanunk, s ez a víz hőmérsékletére is tökéletesen igaz. Ezek a bojlerek általában a vízfelhasználás.


Energiatakarékos új villanybojlert szeretnék T. Régil fürdőszobai bojleremet szeretném kicseréltetni, energiatakarékos , hasonló méretű bojlerre. Javaslatukat és árajánlatukat várom. Az AQUASTIC (AQ) zártrendszerű forróvíztároló, fali függőleges, kivezetett hőfokszabályozós kivitel (amely lehetővé teszi a tartályban lévő víz hőmérsékletének beállítását), alacsony készenléti energia igénnyel.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések