2017. július 3., hétfő

Eladó hullámpala kaposváron

KAPOSVÁRON eladó a keleti városrészben egy 40nm es házrész. Megtalálható a Keletivánfa utca 39. A házban van közlekedő, kamra, fürdő, egy kisebb és egy nagyobb szoba.


A szobák egymásból nyílnak. Az épületben WC nem került kialakításra, így jelenleg csak az udvaron van. Eladó 250×1bontott hullámpala , jó állapotban kb.


Csongrád megyében a kiszállítás is lehetséges ! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Győr, Győri kistérség, ingatlan, eladó , ház, m 34. Beton aljzata van, teteje hullámpala.


Hullámpala hozzávaló csavarokkal. Mezőcsokonya településen m² alapterületű családi ház eladó. Kaposvári téglagarázs eladó.


Jó minőségű bontott hullámpala kisebb nagyobb tételben házhoz szállitva eladó. Eladó új és használt Építőanyag hirdetések Somogy megye területén. A lakóházban a földszinten, egy légtérben, 1mhatalmas előszoba-nappali-étkező-konyha beépített bútorral és gépekkel, valamint közlekedő, wc-kézmosó, mosókonyha-kazánház, személyautó részére m2-es fűtött garázs helyiségek. The document has moved here. Betonoszlopok, kerítésoszlopok, szőlőoszlopok, betonoszlop, beton kerítésoszlop, szőlőkarók több méretben és magasságban folyamatosan eladók!


More and more artisans and traders moved into the city and the number. Ingyenes hirdetés feladás online - Apró. Tulajdonostól vagy kereskedőtől. Az oldalon feltüntetett akciók nem minősülnek ajánlattételnek, tájékoztató jellegűek.


Bizonyos esetben nem tartalmazzák a szükséges kiegészítőket, esetlegesen a járulékos költségeket. Az utcafronti m2-es lakrészben szoba, fürdőszoba (zuhany, wc) előszoba helyiségek találhatóak. Eladó Paloznakon balatoni panorámás kastély! OSB lap mm Sokoldalú felhasználású, vízálló, megmunkálható OSB lap, mm vastagságban. A lapok terhelhetősége, keménysége és tökéletes simasága miatt kiválóan alkalmazhatók különféle melegburkolatok alá vakpadlónak.


Viszont, ha már tudo hogy milyen típusú garázst keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Ipari ingatlanok Ajánlat száma: 3NAGY IPARI TERÜLET ELADÓ ! Eladó OPEL olcsó használt OPELEK, használtautó hirdetések. Keressen több százezer eladó használt termék között egy helyen. Melyik a legolcsóbb? Megmutatja a Használtat.


Hiperlokális subreddit, mindenről ami Somogyország fővárosában történik. Az ingatlant éve nem lakják, ezért teljes felújítást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések