2017. július 20., csütörtök

Bontott samott tégla eladó

Bontott samott tégla eladó ! Tökéletes tömegkályha , cserépkályha , kályha , kandalló , kerti grill , sütő , tűzhely, sütögető , égető kemence építéséhez! Ezzel elkerülhetjük a tégla repedezését és elmálását. A kisméretű bontott tégla jó alternatíva az új tégla helyett. Nagyméretű bontott tégla eladó Mérete 15x29xcm.


A bontott tégla ára a raklap árát tartalmazza.

Tégla apróhirdetés ingyen. Részletes és gyorskeresés Építőanyag - anyag apróhirdetés kategóriában. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Válogatott, minőségi bontott téglák, sárga, piros és vegyes színben. Házhoz szállítás az egész országban, kedvező áron megoldható, akár raklap tégla rendelése esetén is.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Mivel a bontott tégla soha nem gyári minőség, garanciát vállalni csak az előzetesen megtekintett darabokra tudunk. Minőségpolitikánk szerint nem lehet több mint a törött tégla aránya.


A törött téglákat kiválogatjuk, és vegyes méretű szeletelt téglaként értékesítjük, nem “dugjuk el” a raklapon!

Az itt látható cserépkályhák nagy része kizárólag csak általam felépítve eladó. Amelyiknél a cserépkályha csempe eladó , ott a kép alatti szövegben ezt feltüntettem. Ezen cserépkályhák építése az eredeti formájuktól eltérően is felépíthető.


Fel lehet dobni például egy fűtött. SAMOTT TÉGLA FEHÉR 11X22XCM és még termék közül választhat a kategóriában. Válasszon hatékony fűtőtestet, döntsön Praktikusan! Tömör bontott tégla 500db eladó.


Minden kandalló, kemence, grillező, kályha építésénél szükséges a samott tégla. Eladó : MKOBOR989(2) Kereskedői fiók. Ez a bontott samott tégla már 1évet kibírt! Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. Képet tudok küldeni!


Kisméretű és nagyméretű bontott tégla igényesnek eladó ! Samott kisméretű bontott téglák eladó Méret. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás,. A raklapra csak egész téglát rakunk fel. A tégla minőségére garanciát adunk. Elképzelhető, hogy létezik olcsóbb megoldás a tégla piacon, de mi a minőséget és a megbízhatóságot képviseljük.


Falazóanyag, téglák apróhirdetés ingyen.

Tűzálló samott tégla és samott lap cserépkályha, tömegkályha, kandalló, kemence építéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések