2017. július 5., szerda

Czakó és társa győr

Minőségpolitikánk A Czakó és Társai Kft. Itt megtalálhatod a(z) Czakó és Társa Bt. Köszöntjük üzletünk, Czakó és Társa BT, weboldalán!


Telepünk faipari termékek értékesítésére szakosodott valamint szaktanácsadást nyújtunk bárkinek, aki hozzánk fordul. Kérjük, böngéssze át weboldalunkat a termékeinkről, szolgáltatásainkról szóló bővebb információért és vegye fel velünk a kapcsolatot ha bármilyen kérdés felmerül.

Címünk: Fehárvári út Győr. Cégünk az alábbi tevékenységekkel. Fűrész- és gyalult áruk gyártása, Bútorszerelvények gyártása. Vízszerelés, Fűtésszerelés, Gázszerelés.


Falco laminált és natúr bútorlapok,OSB lapok forgalmazása méret szabva és élzárással is. Czakó és társa Fa Kereskedelmi és Feldolgozó Betéti Társaság. CZAKÓ és TÁRSAI Épületgépészeti Kivitelező és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

Nyelvvizsga időpontok változása A Hatos és Társa Nyelviskola Kft. A Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft. Rólunk Szolgáltatásaink Festés, Mázolás, Tapétázás Homlokzati hőszigetelés Komplex kivitelezések Műemlék épületek felújítása Belsőépítészeti tervezés, kivitelezés Kreatív, dekoratív munkák Gépiesített munkafolyamatok Homlokzati munkák. Kapcsolat Czakó és Társa Bt.


A Becska és Társai Kft. Győr -Moson-Sopron megyére terjed ki. Középületek, társasházak, ipari létesítmények generálkivitelezése, szerkezetépítése, szakipari kivitelezése Sopronban. Műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari eszközök bérbeadása Sopron.


A kezdeti négy fős, családi házból indult társaság a vevőit kielégítő létszámmal és számos alvállalkozót foglalkoztató, belvárosi irodával és önálló telephellyel rendelkező vállalattá fejlődött, s komoly nevet vívott ki Győr és környéke. Remek hangulat a KAISAI ROADSHOW állomásain. Az rendezvénysorozaton több mint 1résztvevő ismerkedhetett meg a KAISAI klímakészülékekkel és hőszivattyúkkal.


A TERÁN Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Családi vállalkozás, alkalmazottakkal, saját iroda épülettel, telephellyel. Az alapítás célja a nagy építőipari gyakorlat befektetése és profitáltatása a hazai piacon.


This number, only available minutes, is not your correspondant’s number but the number of a service putting you through to that person.

A szolgáltatást a Kompass üzemelteti Miért ez a szám? Nyitva tartások Épitőanyag telep CZAKÓ ÉS TSA BT. Győr Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most!


A cég dinamikus és töretlen fejlődése a lépcsőzetes, megalapozott és céltudatos üzleti felépítés eredménye. E rövid ismertetőnkben szeretnénk bemutatni Önnek, a Szabó és Társa Belsőépítészeti Kft-t, működési területét, felépítését és mindazon lényeges tényeket, amelyek útmutatóul szolgálhatnak a vállalkozásunk megismeréséhez. Az Iroda vezetője, Dr.


A Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola épületében. Ficzek És Társa , Győr. Magyarországon működő, hódmezővásárhelyi székhelyű vállalkozás. Fő tevékenységi körünk.


Gerendi és Társa Kft. Biztonsági intézkedésként mostantól mindaddig, amíg nem javul hazánkban és a szomszédos országokban a koronavírus miatt kialakult helyzet, mi is csak videóinterjúkat szervezünk azokkal, akik az általunk meghirdetett állásokra jelentkeznek. Peka és Kesseböhmer prémium kivitelű konyhai és gardrób vasalatok.


A koronavírus okozta globális helyzet miatt jelenleg a beérkező érdeklődések és ajánlatok is sokszorosára nőttek irányunkba az egyéni védőeszközök tekintetében (maszkok, egyszerhasználatos kesztyűk, egyszerhasználatos öltözékek).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések