2017. július 27., csütörtök

Bontott tégla békés megye

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Tömör bontott tégla 500db eladó. Termék helye: Borsod-Abaúj-Zemplén megye. Eladó bontott építőanyagok raklapon, akár házhoz szállítva is.


Bontott samott tégla eladó! Tökéletes tömegkályha , cserépkályha , kályha , kandalló , kerti grill , sütő , tűzhely, sütögető , égető kemence építéséhez!

Régi típusú bontott , tisztítatlan tégla és nagy mennyiségű üvegházhoz való új üveg ingyen elvihető XVI. Rákosszentmihályról. Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra.


A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 4. Kisméretű bontott tégla -Országos házhoz szállítás! Jó minőségű bontott téglát árulunk. BONTOTT ÉPÍTŐANYAG AZ ARANYOLDALAKBAN. Az nm lakóterületű, átlagos állapotú, egyedi mérős ingatlan egy emeletes, jó állapotú, tégla tömb 2.

Békés megye egész területén ingyen kiszállással a hét bármelyik napján. Az anyagok felhasználásának gyakorlati tapasztalatát szeretnénk. Szeletelt tégla és Vágott téglaburkolatok,rusztikus járólap értékesítés kivitelezése ( felrakása ) igény esetén kiszállítása az szinte az ország egész területére. Eladó új, használt és bontott téglák - építőanyag, anyag apró az aprohirdetes.


Részletes és gyorskeresés Építőanyag - anyag apróhirdetés kategóriában. Tégla apróhirdetés ingyen. A bontott tégla az amúgy is környezetbarátnak mondható téglához képest is még zöldebb, hiszen nem kell újra elõállítani. Ha hagyományos tégla , vagy más építõanyag vásárláson gondolkodik, a bontott tégla és más bontott építõanyagok nagyon jó alternatívát kínálnak.


Az Építőanyag rovat főként építkezésből megmaradt bontott vagy új építőanyagok hirdetéseit tartalmazza. A rovatban főként eladó, esetleg ingyen elvihető építőanyagokat hirdetnek építkezők, vagy kereskedők. Méreteit centiméterben adják meg, de előfordulhat, hogy milliméterben is találunk a kisméretű tömör téglára vonatkozó adatokat. Könnyű súlya lehetővé teszi, hogy gipszkartonra téve kifugázva teljesen visszaadja a régi idők hangulatát.


Mondjuk egy zsalukőből készült pince esetén, a. A bontott tégla A bontott tégla sokkal szebb mint az új, így ahogy az ma divat is, tökéletesen alkalmas falfelületek burkolására is. A tapasztalatok szerint a régen készült tégla valamiért sokkal tömörebbnek és strapabíróbbnak mutatkozik a ma készülõ téglákhoz képest, így a bontott tégla kiválóan újrahasznosítható. Megújuló árukészlet kedvezőn áron! A raklapra csak egész téglát rakunk fel.


Elképzelhető, hogy létezik olcsóbb megoldás a tégla piacon, de mi a minőséget és a megbízhatóságot képviseljük.

A tégla minőségére garanciát adunk. Beton kerítés tégla mintás, 1. Szeletelt, vágott bontott tégla , 29Ft-tól burkolásra ás falazásra is! Ingyenes kiszállitással bontott hullámpala eladó! Nagyméretű belső vágott szeletelt bontott tégla - vörös. Ha tudtok segíteni, szóljatok légyszi.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Oldalán vágott bontott tégla továbbra is kínálatunkban! Jó anyagú kemény minőségben, más porózus régi téglákhoz képest impregnálva akár járófelületnek is fagyálló tulajdonságokkal.


Leier, Porotherm, Ytong tégla kedvező áron a Hofstadter tüzépen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések