2017. július 7., péntek

Caparol homlokzatfesték

Az NQG termékek egyesítik magukban a szilikon és a szilikát termékek előnyeit. Az egyik oldalon a magas vízlevezetési képességet, az alacsony krétásodási hajlamot, sokoldalú használhatóságot és a könnyű feldolgozhatóságot, míg a másik oldalról egy erős tapadási képességet, ásványi keménységet alacsony szennyeződési hajlammal és maximális színtartóssággal. További információk a Műszaki Információkban, és a biztonsági adatlapokban. Sylitol Homlokzatfesték Sylitol Homlokzatfesték alkalmas régi ásványi és szilikát alapú festések renoválására, különösen műemlékvédelem alatt álló épületek esetében, továbbá mész-, mészcement és cementhabarcs vakolatok és terméskő felületek festésére.


Alpina Akril- Homlokzatfesték Az Alpina Akril- Homlokzatfesték kiválóan alkalmasúj és felújítandó alapfelületek átfestésére. AlpinaColor színezőfestékkel a legkedveltebb homlokzatiszínekben színezhető. Also, throughout Europe the brand with the well-known striped-elephant signet is amongst the largest enterprises in the field. With us you will find what you need: High quality paints, enamels, glazes and plasters for inside and out.


In addition – energy-saving thermal. Caparol termékek a kolor. C Szortiment Kiegészítők, szerszámok, gépek fix átadási árakkal! Egyben ezen idő előtti áraink külön. Vásárlás: Homlokzatfesték árak, eladó Homlokzatfestékek.


Akciós Homlokzatfesték ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A hígítás mértéke szerint struktúramehtartó vagy struktura kiegynlítő bevonatot képez. Carbosol Homlokzatfesték. Nagyon jó fedőképességű és kiváló diffúzió képességű bevonat, fotokatalikus hatással.


Matt, hidroperl tulajdonságú. NESPRI berendezéssel ködmentesen szórható. Alpina Color színezőfestékkel a legkedveltebb homlokzati színekben színezhető. Tulajdonságok -Vízzel hígítható -Környezetkímélő -Tartósan mosásálló -Jól fedő -Átvonható. ALPINA IDŐJÁRÁSÁLLÓ HOMLOKZATFESTÉK 10L FEHÉR és még 8termék közül választhat a kategóriában.


Nem hordképes lakk, diszperziós, vagy műgyantabevonatokat alkalmas maróanyaggal elôírás szerint eltávolítani. CAPAMIX SYLITOL Bio Innenfarbe. Magasértékű, oldószermentes, szilikát beltéri falfesték. A termék speciális tulajdonságai csak fehér szín esetén garantáltak. Rétegfelépítés: Egyszeri festés hígítás nélkül v. Amennyiben az alapfelület minősége megköveteli, egy max.


Felhordható mindenféle alapvakolatra, valamint XPS és Expert fix lábazati hőszigetelés tapaszolt és alapozott felületére. Oldószeres fal- ill. Szilikonos fal- ill. Kőházy CAPAROL AQUASPERRGRUND jellemzői, vásárlási tanácsok, boltok rendezése árak szerint.


Főoldal Otthon és kert Fal- és homlokzatfesték Összes kategória Vissza. Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, festékek, szerszámgépek nagy választékban. Ez a weboldal sütiket (cookies) használ ahhoz, hogy a weboldal megfelelően működjön, továbbá az oldalt felkereső látogatók számára a legjobb felhasználói élményt lehessen biztosítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések