2017. július 5., szerda

Horgolt asztali futó

Horgolt asztali futó

Az én nagymamám lelkesen horgolt , hosszú estéket töltött azzal, hogy. Címkék: crochet, futó , horgolás, minta, tablecloth, terítő. Horgolás minden mennyiségben! Hópehely mintás horgolt asztali futó karácsonyra. Erre a hétre ezt a gyönyörű horgolt , hópehely mintájú asztali futót ajánljuk az.


A napokban kaptam egy levele. Asztali futó horgolt ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos. Nagyon egyszerű haladós minta leírás A mintája ez, az utolsó sor megegyezik az első sorral, csak pár szemmel. A megadott postaköltség tájékoztató jellegű, függ a termék súlyától is.


Személyesen is átveheted a terméket, Budapesten a MOM Park bevásárlóközpontnál. Nagyon sok külföldi oldal van horgolás téma körbe de nem mindenki beszél több nyelven. Na itt csak magyarul kell értened. Oktató anyagok,tippek,minták,stb csak magyarul.


Elkészítése egyszerű, kezdőknek is ajánljuk. A karácsony hangulatához illően fehér, ezüst, vagy piros színű fonalból horgoljuk. Hópelyhes asztali futó Bevallom őszintén nem vagyok odáig a horgolt terítőkért,mégis mikor megláttam valahol nagyon megtetszett és aztán a mintáját is megtaláltam,így nem volt akadály,hogy ne essek neki még december elején.


Hasonló érzéseket ébreszt a JYSK hófehér, kör alakú, horgolt abrosza, amely a sötét faburkolatokat csodaszépen kiemeli. Ha ezt a terítő t használo nincs is szükség alatta másik textilre, mert önmagában is megállja a helyét. Eladó használt Régi horgolt szélű asztali futó , terítő Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Az ASTOREO cookie-kat használ azért, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt nyújthassa Önnek.


Natúr színű dekorációs asztali futó horgolt csipkéből. Sokoldalúan felhasználható vintage stílusú asztaldíszítéshez vagy egyéb dekorációs célra. Nagyon szép hófehér horgolt csipke vékony szálas, asztali futó. Felteszem hogy meglegyen, és hogy más is használhassa. A zöme nem saját, a linkeket mindenhol megjelöltem.


A hímzett asztali futó terítők kategóriájába rendkívül jó minőségű, hímzett terítők tartoznak. Feb TABLE RUNNER Crochet Pattern R1: Ch4 dc in the hump of the 4th ch from the hook. Dc in the hump of ea rem ch.


Terítő, asztali futó sokféle kapható áruházunkban. Most azért ragadok tollat, hogy felhívjam figyelmedet a különlegességükre, szépségükre. Ráadásul az árukat is leakcióztuk, így most elérhetőbbek lesznek számodra. Előre utalás után postázom,Debrecen és környékén személyes átvétel megoldható. A négyszögletes asztali terítő horgolt számmal a motívumokkal.


Vékony pamutcérnából készült, szögletes formájú terítő. Középen négyszirmú virág adja a mintát , amely apró szemű, ismétlődő, háztetőformájú hálókból. Fehér pamutcérnából kézzel horgolt hosszú ujjú, hátul nyitott szabású horgolt ruha. Varázsold egységessé az esküvői asztal dekorációját egy színben harmonizáló asztali futóval! Választékunkban selyem, szatén, organza, csipke és juta asztali futókat egyaránt találsz és több mint szín közül választhatsz!


Olcsó, mégis egyedi, kézzel készített, személyre szabható esküvői dekoráció készítése vásárlással és bérléssel. Az asztali futó terítő keresztszemes technikával készül, fehér színű AIDA alapra. A leszámolható terítő elkészítését haladó hímzőknek ajánljuk. A készlet minden szükséges alapanyagot tartalmaz a terítő elkészítéséhez. Méretre vágható horgolt csipke futó 45cm széles és 9m hosszú, fehér színben.


Olyan rendezvényhelyszíneken ahol elég szép és rusztikusak az asztalok, ahol fel lehet teríteni abrosz nélkül, ott elengedhetetlen egy ilyen futó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések