2017. július 13., csütörtök

Gyurma figurak keszitese

DIY Főzött sóliszt gyurma - Duration: 3:26. Konyhatündér Kalandjai 49views. Faster No Knead Bread - So Easy ANYONE can make crusty artisan bread.


Egyszerű állatfigurák formázása lépésről lépésre 2. Bevált házi gyurma receptek a szupertitkos receptfüzetemből. Nálunk nincs az a gyurma mennyiség, ami elég lenne: a gyerekek imádnak gyurmázni, meg szaggatós sütit sütni, szóval lisztfelhőben úszik a konyha állandóan, ugyanis a gyurmát is itthon készítjük, egyszerű, a háztartásban megtalálható hozzávalókból.

Rengeteg gyurmázással és formázással kapcsolatos kreatív ötlet egy helyen, elkészítési útmutatókkal! Levegőn száradó gyurma ötletek, süthető gyurma ötletek ( fimo ), gyurma figurák, gyurmás videók mindenféle témakörben, só-liszt gyurma ötletek gyerekeknek, tortadíszítés házilag: tortadekorációk, házi készítésű gyurma receptek. Cuki gyurmafigurák készítéséhez nem kell különös tehetség, ezeket az állatokat a képek segítségével te is könnyen meg tudod csinálni.


Making of a polymer clay figure for the Swords online comic A Swords c. Kazurg nevű ork karakterének készítése polymer clay-ből, azaz süthető gyurm. FIMO gyurma figura készítése. Gyurmafigurák lépésről lépésre.


Gyerekek főleg, de sok felnőtt is szereti a játékfigurákat, modelleket.

Van egy alapanyag, amiből viszonylag egyszerűen készíthetünk tartós figurákat, modelleket. Ez a hőre keményedő FIMO gyurma. Süthető gyurma felhasználásával készíthetsz figurákat, modelleket, ékszereket, dísztárgyakat. Ha igazán szép és részletgazdag modelleket szeretnél alkotni süthető gyurmából, javasoljuk a FIMO formázó eszközök használatát.


Szinte bármilyen figura elkészíthető a FIMO hőre keményedő gyurmákból. A Fimo gyurma több típusban, számos színben és kiszerelésben is kapható. A FIMO soft termékcsalád elsősorban gyerekeknek, puhább, könnyebben formázható.


Egy pár éve már nem csupán játékszerként tekintünk a gyurmára. Legalábbis a hőre keményedő, süthető gyurma verziójára biztos nem. Egy olyan speciális anyagról van szó, amiben az ügyes kezűek kiélhetik. A másik ami még eszembe jutott a fimo liquid gel.


Ez gyakorlatilag folyékony gyurma , és ha kiégete szó szerint teljesen átlátszó lesz. Láttam belőle olyat, hogy egy kockában sütötték ki és majdnem olyan lett mint az üveg…. A múlt heti nagy sikerű házigyurma receptes poszt folytatása ez a mai bejegyzés. Szeretnék most egy nagy mintagyűjteményt is közkinccsé. Szülőklapja kép Kezeket fel , kinél van gyerkőc a családban, aki szeret gyu.


Gyúrd simára, és indulhat a játék!

Ugyanúgy viselkedik, mint a normál gyurma. Formázzatok kiscsigát, cicát, akármit, vagy használjátok a gipszöntő formákat, majd a levegőn pár nap alatt szárítsátok meg a műveket! A gyerek utána filccel ki is színezheti. Ha áttetsző lakkal lefújjátok, tartósabb marad. Legyünk kreatívak húsvétra-kézügyesség ötletek!


A széleskörűen felhasználható süthető gyurma könnyen nyújtható, alakítható. Készíthetünk belőle figurákat, gyöngyöt, gombot, dísztárgyakat. Fedezd fel gyulnn „Marcipán, cukor, gumicukor ( gyurma ) virágok és figurák” nevű tábláját, amit 1ember követ a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Gumicukor, Marcipán és Virágok. Ha rossz az idő, előkerül a gyurma , játszhatunk a gyerekekkel, közben, kissé “megdézsmálva” a gyerekek készletét, mi is alkothatunk valamit.


Nem is gondolnánk, hogy milyen szuper dolgokat készíthetünk belőle, amik akár ajándéknak is kiválóak! Arra gondoltam, hogy itt közzéteszem azokat a kivonatokat a válaszaimból amelyek talán érdekesek, használhatók lesznek mások számára is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések