2017. július 17., hétfő

Luxus mobilház eladó

A nyugat-európai országokban már több évtizede töretlen sikernek örvendő házak zöme a nagy angol mobilház gyártó cégek munkáit dicsérik, mint például az Atlas, a Carnaby, Cosalt, vagy a Willerby. A piacon lévő mobilházak többsége az angol szabványoknak megfelelően készült, teljesen bútorozott kialakítással. A Mobilházgyár elkezdte a mobil házak gyártását és forgalmazását a magyar és nemzetközi piacon. Házainkat különböző, az egyéni igényekhez igazodó műszaki tartalommal és felszereltséggel értékesítjük.


Az egyszerűtől a luxus megoldásig.

A mobilház a világ szinte minden részén elterjedt, kedvelt termék. Magyarországon eddig inkább a nyaraló, iroda változata terjedt el, ma már egyre nagyobb az igény a lakás célú alkalmazásra. A Waikiki mobilház egy tágas, három hálószobával rendelkező mobilház.


Kényelmes ülőhelyek, nagy étkezőasztal, teljesen felszerelt konyha tűzhellyel és nagyméretű hűtőszekrénnyel, valamint saját fürdőszoba WC-vel található benne. Ha nagy a csalá akkor a Waikiki mobilház tökéletes választás számotokra egy. MOBILHÁZ -extra,összkomfortos, magyar gyártmányú – A MOBILHÁZ egy új.


Ha minden vágyad egy világ körüli út luxus körülmények között, offroad autóval, akkor ezt a luxus mobilházat neked találták ki.

A mérnökök évig dolgoztak a. Luxus mobilház Ha keres a luxus mobilházak, akkor a választás az épület beton és fa. Ha hagyja, hogy szigetelje szolgál majd egész évben , és úgy érzi, hőkomfort, még a leginkább fagy, még a minimális energia költségei fűtés. Csepel közkedvelt családi házas övezetében eladó egy kettő generációs ház. Az ingatlan egy nagyméretű 7nm telken található a családi ház 1nm plusz még egy külön álló nm nyári konyha, ami alatt még egy nm pince is helyet kapott.


Folyamatosan bővülő, könnyen kereshető adatbázisunkban minden ingatlantípus megtalálható, a kínálat az egész országot lefedi. Az eladó közvetlen vízparti nyaraló, olyan környezettudatos vevőnek legjobb, aki nem irtani akarja a nádast. Aki tudja, hogy a nád ottléte előnyt jelent számára, nem tervezhetnek ide sétányt, úgy tud együtt élni a nádassal és elvenni a Balatontól a szükségleteit, hogy a környezet értékei nem sérülnek.


Havonta több millióan választják az ingatlan. Eladó házat keresel Szadán? Te is itt új otthonod!


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. A luxus mobilházakat az Anderson Mobile Estates készíti rendelésre.


Gyártottak már Vin Diesel, Sharon Stone, Mariah Carey és Will Smith-nek is hasonló guruló csodalakást. Potomillió dollárba….

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Amerikai kivitelű luxus mobilház eladó. Nagyon könnyen és gyorsan bárhová telepithető. Van benne,szoba, gardrób szekrénnyel,konyha és egy kis nappali.


Jelenleg kempingben található , amelyet bármikor meg lehet tekinteni. Ebben a válságos helyzetben egy kisebb mobilház igazán jó megoldás lehet. Egyszer megvásárolja készpénzért a mobil épületet, mely lényegesen olcsóbb egy téglaháznál, vagy egy panel lakásnál. Vásárol egy hétvégi telket, vagy egy camping szerű mobilház parkba telepíti.


Később ha anyagilag megteheti beköltözhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések