2015. december 2., szerda

Épített konyha házilag

Sajnos azonban gondjuk akadt a méretekkel, ugyanis az L alakú konyharész rövidebbik és sarokrészét sehogy sem lehetett összehozni az itt-ott forgalmazott konyhai sarkokkal úgy, hogy a rövidebbik oldalon elférjen a hűtőszekrény is. A kerti konyhának el kell látnia egy konyha funkcióit, de ki kell használnia a szabadtér nyújtotta előnyöket is. A konyhabútor festése házilag , saját kezűleg simán kivitelezhető. Egy kis darab függönymaradék (egy konyharuha is megteszi), színes.


Az alábbi konyha pedig pelenkásdobozból készült , kapott egy vidám. A konyha eszközök között a gyúródeszka talán a legnagyobb méretű eszköz amit könnyen el tudunk készíteni házilag is.

Ha pedig még egy szaletli is van a feje fölött, ami kellemes árnyékot ad a nyári hőségben, az már maga a csúcs! Most egy ilyen kerti konyha építését fogjuk nektek megmutatni. Nem is nehéz megépíteni ezt házilag , főleg, ha a végén rátekintesz majd a munkádra, azt fogod mondani: ez nagyon megérte a belefektetett munkát! Kivitelezés házilag ? Két kicsi baba mellett nem sajnálták az időt és a fárdadtságot, hogy a lebetegedett iparos helyett saját maguk nekiálljanak a téglaburkolatok elkészítésének. Igyekeztünk segíteni telefonon, de kivitelezés közben sok mindenre ők maguk jöttek rá.


A következő történetet a ház “úrnője” mesélte el. A hangulatos konyha csempézés mellett, egyre többen döntenek az épített konyhabútor kialakítása mellett is.

Ezen a konyha burkolás és konyhabútor építés oldalon bemutatom a konyha fal burkolás mintákban rejlő lehetőségeket. Még ha elegendő tárolóhellyel rendelkezünk is a konyhánkban - ami képtelenség - akkor sem árt ha praktikus megoldásokkal még jobban megkönnyítjük az életünket és elősegítjük hogy mindig szép rendet tudjunk tartani. Pet magas fényű ajtófontos, zöld és antracit színű, gránit mosogatóval és csappal. Kerti grill építés téglából házilag – lépésről lépésre! Egy nyár sem telhet el grillezés, nyársalás nélkül.


Ha megunta hogy neked csak a szomszéd kertjéből áradó illatok jutnak, bemutatjuk a kerti grill építés folyamatát lépésről lépésre! Mindezt kialakíthatjuk téglából, sőt használt téglából. Nem kell hozzá más csak néhány bontott tégla, sóder és jókedv.


A kertlap tanácsa szerint először találd ki, hol szeretnéd építeni, merre menjen, milyen vonalvezetéssel. A kisméretű konyha nem csak a sütés, főzés alkalmával jelent kihívást, hanem. A szárításhoz pedig ha nincs hely a konyhapulton , választhatunk beépített. Képtalálat a következőre: „tégla konyha építése házilag ”. Nemcsak a kert, a ház terasza és az épített konyha is déli vidékek hangulatát. Modern konyha friss, természetes hangulattal berendezve – falba épített kamra és.


Alapvetően a konyha , a konyhabútor az ételkészítés , sütés, főzés, tálalás. Alapvető fontosságú tehát valamilyen módon védeni a felületet. Ha a konyhában nincs csempe, még mindig nincs veszve semmi.

Amellett, hogy a boltokban se szeri, se száma a praktikus falburkolatoknak és vízlepergető lakkoknak, egy kis kreativitással házilag is készíthető falvédő. Időtálló, tradicionális formák kedvelőinek ajánljuk ezt a stílust. Az épített konyhák között többnyire a rusztikus stílus terjedt el, de modern formában is lehetséges a megvalósításuk. A férjem építette a testet, a frontokat ismerős asztalos csinálta.


A téglák rusztikus címeres téglák, amik még a nagymamám házából valók. Szerintem nem drágább egy épített mint egy csináltatott, egy normális konyhabútor, eléri a 3-4százezret is akár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések