2015. december 25., péntek

Műanyag távtartó betonacél

Betonacél szerelés segédanyagai. Termék megnevezése. Távtartó U-bak cm.


Korszerűbb és szakszerűbb a régen használt fa, cserép, illetve tégla daraboknál és velük ellentétben nem vezeti a vizet, ami a betonacél korróziójához vezet. Zsaluzási kiegészítők. SEIFERT BETONACÉL TÁVTARTÓK : Felső vasalás távtartók.

Nagy felületű távtartók. Vonalas alátámasztást biztosító távtartók. Egy ponton alátámasztó távtartók. Ilyenek az általunk forgalmazott beton és műanyag távtartók.


Vonal menti műanyag távtartó , nagy oldalsó résekkel a jó betonáteresztéshez. Felhasználás: vízszintesen fektetett vasalatok, alsó betonacél hálók távtartás. Vonalmenti műanyag távtartó , az alsó vasalat alá. Műanyag távtartó - Kérjen árajánlatot!


A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre és a lerakodásban is segítünk.

Köztudott, hogy a betonacél fő felhasználási területe az építőipar, melyre fokozottan igaz, hogy rengeteg múlik a minőségi anyagokon, illetve a munka minőségén. Webáruház árai bruttó árak , tartalmazzák az ÁFÁ-t. A távtartók a betonacél szerkezetek előírás szerinti elhelyezését, rögzítését biztosítják. Alkalmazásukkal a szerelési.


A szerelt vasalás vagy a betonacélháló csomópontjaiban is. UV stabil műanyag lambéria raktárról, lambéria kezdő- és sarokprofil raktárról, méretre vágva. GÖTZ Magyarország Rögzítéstechnika Kft. Cégünk tevékenysége építőipari kiegészítő termékek, szerszámok forgalmazása.


Mielőtt a végleges termékmodell elfogadásra kerülne, segítünk abban, hogy terméke kedvezőbb költségek mellett valósuljon meg. Weboldalainkon csak a járatosabb betonacél , betonacél szereléstechnikai és betonvas távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! Bruttó árakat tartalmaz.


A kapcsos kivitelnek köszönhetően biztosan megtartja pozícióját vizszintes és függőleges helyzetben is. Tárolt változat Szolgáltatásaink. Tube Special a Fenyvesmelléki Kereskedelmi Bt. A műanyag elemek nem vezetik a vizet, így segítik a beton élettartamának megnövelését.


A betonacél távtartók feladata, hogy a betonban lévő vasbetétek rozsdásodását és ezzel a beton repedezését megakadályozzák. A vasalat átmérőjétől. Az AS távtartó stabil és nagy vasátmérők befogadására is képes távtartó bak.

Ajánlott mennyiség: 4-6. S kígyó betonacél távtartó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések