2015. december 4., péntek

Beton járdalap 40x40x4

Leier beton járdalap ipari és mezőgazdasági funkciójú területek burkolására. Ipari funkciójú területek burkolására beton járdalap termékeinket ajánljuk. Hamarosan, várhatóan hónapon belül készül. Eladó beton járdalap ellenőrzött és értékelt eladóktól – Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera. Legyenek ezek az építőelemek fából.


DI(K) minőségben, négyzet alaprajzú formai kialakítással, természetes kőzetből készült kopóréteggel több felhasználási igényhez, kiváló ár-érték aránnyal, távtartó rendszerrel.

Szürke beton járdalap ár. A beton járdalapok is megtalálhatóak széles kínálatunkban. Többféle színben és méretben választható. Bruttó árakat tartalmaz.


Alapanyaguk beton , mint minden térkőnek, mégis esztétikusak, mert szín- és formagazdagságuk tág teret biztosít a fantáziának és az egyéni ízlésnek. A járdalap termékek alkalmazása olcsó, mert házi kivitelezésben lerakható, tetszés szerint felbontható és újrarakható, lerakás után azonnal terhelhető. A járdalap a hagyományos kőburkolatokhoz képest kedvezőbb teherátadással rendelkezik.


A lesarkított élű kövek nem csorbulnak könnyen, és csökkentett csúszásveszéllyel rendelkeznek, mert a csapadékvíz könnyedén lefolyik a fugákon keresztül.

A járdalap kiválasztása során, természetesen, figyelmet kell fordítanunk a terhelhetőségre is. A gyalogos forgalmat már a legvékonyabb járdalapok is elviselik, viszont abban az esetben, ha gépkocsival is ráhajtanánk a burkolatra, válasszuk a nagyobb vastagságú lapokat! A BAUHAUS szakáruházak és webshop termékei között. Vásárlás: Térburkoló kő, járdalap árak, eladó Térburkoló kövek, járdalapok.


Akciós Térburkoló kő, járdalap ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Térkövek vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Kiemelkedő minőségű mosott felületű kavicsos járdalap. Regnum Elegant beton járdalap. Szakítva a hagyományos 40xcm-es mérettel, a Semmelrock létrehozta a beton járólapok új formáját 30xcm-es méretben. Capo térkő, mely a rialta antik egyszerűbb változata, így ára is kedvezőbb. Ingyen elvihető beton járdalap.


Van Önnél használt 40x40-es beton járdalap , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint a 40x40-es beton járdalap. Villanyoszlop fa beto. Beton mobil garázs db.


FRÜHWALD - járdalap 40x40x4cm (szürke) Leírás: A járdalap tiszta vonalai időtlen dizájnt biztosítanak, mosott felülete miatt garantáltan fagyálló és ellenáll a szeszélyes időjárásnak is.

A termék felülete sima, szürke színű, erős betonlap. Alkalmazható kertben, ház előtti járda kialakítására vagy teraszra is. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A sík- és csúszásmentes lap kertek és teraszok burkolására alkalmas.


Az egyik legsokoldalúbb termék. A színek önállóan vagy egymással kombinálva is esztétikus megjelenést eredményeznek. Külön megrendelésre vállaljuk egyedi méretek gyártását. Tekintse meg aktuális árlistánkat.


Bővebb információért keresse Szász-Bús Beatrixet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések