2015. december 17., csütörtök

Beton design hu

Dekoratív látszó betonfelületek a házon belül és kívül. Engedje szabadon szárnyalni fantáziáját! Padlók, lépcsők, falak, fürdőszoba vagy konyhapult és megannyi további lehetőség.


Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8-óra között. Maszkolás után ne hagyjuk a maszkolószalagot a felületen,.

Nálunk a beton új értelmet kap! A BETON az SHybrid Design Manufacture tudásmegosztó programja, amely Baróthy Anna alapító kezdeményezésére és vezetésével jött létre, jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Középülettervezési Tanszékével együttműködésben, a Visegrádi Alap támogatásával valósul meg. Gondolkodj keményen!


Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket. Professzionális, magas minőségű beton dizájn objektumok, ékszerek, céges ajándékok. KRAFT Concrete , kőkemény beton design az egész lakásba.


Dekor beton padlók, beton burkolatok, konyhapultok és más, betonból készült bútorok.

Igényes, modern vagy rusztikus, fényes vagy matt kivitelben is. A beton vagy az általunk használt különféle beton anyagok, zsákos betonok rendkívül sokoldalúak. IVANKA concrete is soli robust, protective and hand-made. It is not only architecture and design that establish the material but it is the material that influences architecture. Beton konyhapultok.


The discipline of design demands a reciprocal relationship that can move from idea to materiality as well as in the opposite direction, moving materiality to idea. AC Design weboldalán. Ismerje meg az ország egyik legkiemelkedőbb, külföldi kiállítások naprakész újdonságaiból válogatott burkolat szortimentjét.


Közel éves tapasztalattal és óriási raktárbázissal kínálunk cementlap, kültéri és beltéri fahatású, betonhatású, kőhatású padlólapokat. A vállalatot magánszemélyek alapították azzal a céllal, hogy biztos alapokon nyugvó, a megrendelők legmagasabb minőségi igényeit kiszolgálni képes kereskedelmi céggé váljon, mely az ország teljes területén jelen van, továbbá a környező országok piacain is. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. A beton brutalitása teszi különlegesen moderné ezt a szöuli kávézót Jonghwa Seo tervező szakmai kvalitását hűen tükrözi a szöuli ETCETERA Cafe, melynek kialakításakor alapvetően a beton brutalitásával játszott, nemcsak a belső tér, hanem a bútorok tervezésekor is.


A tervező elsődleges célja az volt, hogy megmutassa. BETON DESIGN TERMÉKEK Itt csak egyedi, 1-ban kézzel készült beton lakáskiegészítőket találsz. Ráadásul a vásárlással a készítőjét támogatod.

KÉZMŰVES BETON GYERTYATARTÓ Szereted a letisztult geometriai formákat? Zsófi, most elkészíti neked az egyedi, 1-ban természetes anyagot tartalmazó beton gyertyatartód. TOVÁBB A TERMÉKRE GEOMETRICO GYERTYATARTÓGeometriai. Welcome to imi-beton UK.


A beton , mint olyan lényegében az összes építkezés, felújítás során jelen lévő anyag. Tallboy beton íróasztal lámpa – 17. Irányított fényű izzót használva ezek a típusú beton lámpák nem csak hasznosak, de rendkívül dekoratívak is. Egyszerre lesz az asztal dísze és hasznos íróasztal lámpa. Spanyol csempe, spanyol padlólap egyenes a gyártótól!


Az összes nagyobb spanyol csempe és padlólap gyártójával kapcsolatban állunk, így bármilyen spanyol csempét, padlólapot, dekort be tudunk neked szerezni, hogy a megálmodott enteriőrt elkészíthesd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések