2015. december 2., szerda

Mohás zsindely tisztítása

Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és zsíros lerakódásokat. A szennyezett, mohás , gombás tető felületét magasnyomású mosóval letisztítjuk legyen az síkpala, hullámpala, betoncserép, zsindely vagy agyagcserép. A tető tisztítása nem csak esztétikailag fontos, a megtelepedett moha , alga. Ez a megoldás a moha.


A tetőfedő anyagok 5-év elteltével az időjárás viszontagságai miatt mohásodnak, algásodnak.

A megtelepedő moha nem csak esztétikai probléma, hanem eltömít. A tetőtisztító az első esőtől kezdve védi a tetőt a moha és zuzmóképződéstől. A már mohás és zuzmós tetőt 1-év alatt megtisztítja. Mohásodás, algásodás, azaz biológiai szennyeződések: A felületeken megtelepedő moha, alga élő organizmusok, melyek teljes és végleges eltávolítása igen nehézkes, hisz a tisztítást követően szabad szemmel nem látható maradékaikból is újranövekedhetnek, ha az életkörülményeik kedvezőek maradnak. A tetőfelújítás házilag második lépése a tető mechanikus tisztítása.


A megvásárolt cserépmintás bitumenes lemezt lángolvasztással felülről. BioComb koncentrátumok – moha, gomba, zúzmó, alga, penész elleni védelem fáradozás nélkül! Egyszeri kezelés, több éves hatás!

Kulánda Miklós egyéni vállalkozó vállal. Kínálatunkban az ipari- és kézműipari igényeket kielégítő, kizárólag kiváló minőségű és professzionális termékeket talál. Az elszennyeződött és mohás palafedések felújításának a legolcsóbb módszere a felületi mosás. Ennek során magasnyomású vízborotvával tisztítják meg a tető teljes felületét.


Az erős vízsugár ugyan teljesen letisztítja a rátelepedett mohát, évtizedes szennyeződéseket, és optikailag szinte újnak látszik a. Gyakran ismételt kérdések. A BioComb egy svéd vegyipari cég saját fejlesztése. A cél egy olyan termékcsalád létrehozása volt, amely a környezetvédelmi szempontokat előtérbe helyezve ad megoldást a szennyeződések eltávolítására a lehető legtöbb felületen. Ennek eredményeként alkották meg a biológiailag lebomló BioComb termékcsaládot, amely a. Térkő megújítás játszi könnyedséggel. Amikor a kerti utakat tervezzük és kiválasztjuk az ízlésünknek megfelelő térköveket, eszünkbe sem jut, hogy bizony az idő múlásával a burkolaton is meglátszik majd az idő vas foga.


Részleges szegelés. Gerinc kialakitása. Szalagzsindelyezés KIZÁRÓLAG A GYÁRI TECHNOLÓGIA MAXIMÁLIS BETARTÁSÁVAL, az előírt anyagok felhasználásával! Zsindely elhelyezése.


Hullámpala tetők tisztítása , javítása, rétegű festése A mohás , csúnya palatetők, hullámpala tetők, agyagcserép vagy betoncserép tetők felújítása: tisztítás után 4! A térkő tisztítása különös odafigyelést igényel.

Nagyon fontos, hogy a technológia kiválasztása során a térkő anyagának megfelelő eljárást válasszuk ki. Különbséget kell tenni a beton anyagú és a természetes kövek között. A legfontosabb, hogy kíméletes legyen! Az így megtisztított felület alkalmas a tetőfestésre is. Tisztelt Háztulajdonos!


Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam. Győrösi Csaba vagyok és immár éve foglalkozom palatetős házak felújításával. Az évek során nagyon sok tapasztalatot szereztem ezen a területen. A mohás csúnya palatető, hullámpala tető, agyagcserép vagy betoncserép tető felújítása (rétegű tetőfestés) A mohás csúnya palatető, hullámpala tető, agyagcserép vagy betoncserép tető felújítása : tisztítás utáni 4! Csak Ön tudja,hogy nem új! Tudom kedves Olvasó, hogy az Ön szeretteinek síremléke nem ilyen elhanyagolt, de azt is tudom, saját tapasztalatból, hogy igen nehéz megőrizni azt eredeti szépségében.


Előkészített palatető felületre teljes felületen Villas 3D hatású, mintás, modifikált bitumenes zsindely gázlángos ráolvasztása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések