2015. december 20., vasárnap

Vakolat mélyalapozó

Mélyalapozó alkalmazás: Falfelületek diszperziós festékkel, diszperziós finomvakolattal vagy kenhető tapétával történő bevonása előtti mélyalapozására, valamint porladó felületek tapétázás vagy burkolat ragasztás, illetve aljzatkiegyenlítés előtti egerősítésére és nedvszívó képességének kiegyenlítésére alkalmas. Alkalmazás: A VALMOR Univerzális Mélyalapozó oldószermentes, alkalmas minden ásványi eredetű felületre kül- és beltérben: tégla, cserép, vakolat , homlokzat, lábazat, gipszkarton, beton, stb. Használható nedvszívó képességgel bíró felületek festés, illetve műgyanta alapú vakolat bevonás előtti. A mélyalapozó száradása után, ha szükséges fel kell vinni az alapvakolatot, majd a javítóhabarcs.


A habarcsot kőműveskanállal érdemes eldolgozni. Figyeljünk arra, hogy teljesen síkba hozzuk a régi és az új vakolatot.

Amikor a vakolat megszáradt, következhet a színezés. Ha jól dolgozunk, azaz kellőképpen síkba hozzuk a. BAUMIT UNIVERZÁLIS ALAPOZÓ Feldolgozásra kész általános alapozó nedvszívás kiegyenlítőként és tapadás elősegítőként a zsákos (száraz) és vödrös (nedves) nemesvakolatokhoz és festékekhez, valamint lábazati díszvakolatokhoz. Diszperziós mélyalapozó kül- és beltéri falfelületekhez. Megakadályozza a festék foltosodását, elősegíti a vakolat szilárdságának megnövekedését, továbbá csökkenti, kiegyenlíti a felületek szívóhatását.


A mélyalapozó egalizálja, kiegyenlíti a vakolat nedvszívó képességét, ezért a rákerülő festék egyenletesen fog megszáradni, így tehát nem lesz foltos. A mélyalapozó telíti a vakolatot, így kevesebb festék fogy, és mivel a mélyalapozó jóval olcsóbb, mint a festék, ezért pénzt spórol nekünk. Baumit MultiPrimer.


Páraáteresztő alapozó ásványi alapfelületek szilárdítására, szerves kötőanyagú vékonyvakolatok és festékek felhordása előtt.

A Tiefengrund mélyalapozó felhasználásra kész, alkáliálló, műanyagdiszperziós kötőanyagú, felületelőkészítő alapozó. Megköti a port az alapfelületen, csökkenti és kiegyenlíti a nedvszívást. Nem képez filmréteget a felületen, mélyen beivódik a pórusokba. A kissé porló de még teherbíró vakolatok.


Oldószermentes, fehér-áttetsző, polimerdiszperziós bázisú, speciális mélyalapozó enyhén porzó felületek, mint pl. Gipsz-, gipszkarton- és gipszlemez felületek szívóképességét erősen csökkenti és kiegyenlíti. Homlokzati vakolat alapozók. Alkalmazásuk a díszvakolat felhordása elötti, épülethomlokzatok, betonfelületek, meglévő vakolatok felületének alapozása.


Vakolat alapozó 2színárnyalatban. Aktuális Mélyalapozó ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. A Bronze díszvakolatot a halványabb színekhez (1-es, 2-es színcsoport) lehet választani, a sötétebb színekhez a Silver vakolat a megfelelő.


A vakolat felvitele előtt az alapozáshoz Thermonia színes alapozót ajánlunk. Ha a felület nedvszívó képessége nagy, akkor Thermonia Mesterfix diszperziós mélyalapozó segítségével néhány lépésben előkészíthetjük a vakolat felviteléhez. Ezzel egyenletesebbé tehetjük a felületet, és megelőzhetjük azt, hogy az.


Szilikát befejező rétegek előtt nem alkalmazható. Gipsz kötőanyagú vakolatokra is alkalmazható. K réteg felhordása előtt.

A GROUND FIX univerzális mélyalapozó használatáról részletes információt talál a termékek adatlapján. Fontos tudnivalók: A felkent vakolatot a teljes száradásig fagytól, csapóesőtől, nedvességtől védeni kell! Felhordás előtt a színt ellenőrizzék, mert felhordás után színreklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések