2015. december 17., csütörtök

Borospohár készlet ár

Vásárlás: Pohár árak, eladó Poharak. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Pohár termékek, Pohár márkák. A Tescoma Uno Vino db-os borospohár készlet , 3ml tökéletes választás fehér,vörös, rozé, és habzóborokhoz egyaránt.


Készítsd elő az asztalt borospoharainkkal és pezsgőspoharainkkal! Akár egy testes vörös, akár egy finom száraz fehér borra esik a választás, nálunk megtalálod a hozzávaló poharakat. Válassz nagyszerű és alacsony árú termékeinkből. Vásárolj online vagy az áruházakban! Az üvegpohár formája klasszikus, ugyanakkor egyedi is, amely egy enyhén nyitott tulipáncsészéhez hasonlít, felfelé szűkülő formája tökéletesen megtartja az italok aromáját és illatát.


A vizet vagy üdítőt általában dl-es, magas falú pohárban szolgálhatjuk fel, a sörhöz lentről felfelé szélesedő pohár vagy korsó, a bor mellé pedig borospohár dukál. Ezek a legalapvetőbb pohártípusok minden háztartásban szükségesek, de ha túl akarunk mutatni az átlagon, nem árt kiegészíteni a készletünket a. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek.


Konyhai eszközökből sosem elég! Egy vízforraló lakásod elengedhetetlen kelléke. Vagy éppen étkészleted kell frissítened? A mindennapok rohanásában jól jön, ha több webáruház kínálatából válogathatunk egy helyen, otthonról. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a feltüntetett információk pontosak legyenek.


Ha bármelyik termékkel kapcsolatban további tájékoztatást szeretnél kapni, kérjük, hogy vedd fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal! Az esetleges téves információkért, elírásokért felelősséget nem vállalunk. Eredeti eladási ár. Gyere és fedezd fel üvegtermékeink óriási választékát! Borospoharakból, vizespoharakból és kancsókból biztosan megtalálod azt, ami az ízlésednek, a stílusodnak és konyhád vagy étkeződ hangulatának megfelel.


Milyen üvegárukkal tennéd teljessé a konyhádat? Boros pohár nagyker, olcsó aciós, minőségi. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Akciós Luminarc Pohár ár ! Monin szirupok, Bárkellékek és Barista kellékek, Borkellékek és Kiegészítők teához - Minden Ami Bár Nagykereskedés.


Báreszközök, bárkellékek és koktél alapanyagok a koktélok készítéséhez, Barista eszközök és barista kellékek minden ami a kávé szakszerű készítéséhez szükséges, Monin szirupok és Monin püré óriás mennyiségben! BOROSPOHÁR KÉSZLET Tökéletes nászajándék, maradandó emlék! Borospohár Pálinkás pohár Műanyag pohár Pezsgős­pohár Söröspohár. Rendezés elve: Legnépszerűbb.


Legnépszerűbb Ár (növekvő sorrend) Ár (csökkenő sorrend) Legnagyobb akciók Legújabb termékek Borospoharak -. Tekintsd meg a termék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések