2015. december 7., hétfő

Leier kaiserstein térkő

Leier Kaiserstein TAVERNA térkő. A TAVERNA térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik.


A FORUM térkő neve egyik legfőbb felhasználási területére utal, különösen erős oldaltartást biztosító kivitele és nagyméretű formái elsősorban közterületek burkolására teszik alkalmassá. A satírozott felület, szabálytalanul letört élek egyedi, antik hatást biztosítanak.

A TAVERNA GIGANT térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. A térkő kopórétegéhez felhasznált különleges kvarchomok nem csak a burkolat finom, elegáns megjelenését, hanem a felület nagy kopási ellenállását is biztosítja. Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt visz az Ön kertjébe. Válassza ki az Önhöz legközelebb álló színt!


Fehér Szürke Fekete Földszínek Vörös. Térburkolatot vagy falat épít kertjében? A téglavörös Patio antikolt felületével térburkolatához és falazatának építéséhez is remek választás lehet.

Euroline lapcsaládunk Európa hegységeinek legnemesebb kőzeteit jeleníti meg. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.


Térkő - és falfelületek kialakításához kínál sok egyedi megoldást. A PATIO térkő és falazó megerősíti a vidéki idill képét és könnyedén illeszkedik az urbánus építészetbe is. Kerítések, kutak, díszfalazatok megépítése sem jelenthet akadályt Patio térkő és falazókővel. A kopóréteghez felhasznált kvarchomok nem csak a burkolat megjelenését, hanem a felület nagy kopási ellenállását is biztosítja. Egy különösen választékos és elegáns kerti burkolat sokrétű felhasználási lehetőséggel.


Termékeinket ( térkő , viacolor, betonlap) az év során folyamatosan kedvező áron kínáljuk vevőinknek. Aktuális térkő , betonlap és viacolor akcióinkat megtalálja a kezdőlapon, vagy érdeklődjön szaküzletünkben. Ha kedveli a természetes hatású burkolatokat, akkor tökéletes választás lehet otthona rusztikus burkolataként ház körüli vagy kerti járda burkolatként is. Sík felülete letisztult optikai hatást kelt. A burkolat mintázatából adódó igényesség nagyobb tereken mutatkozik meg.


Megfelelő színválasztással meleg hatást kölcsönöz a burkolat környezetének. A térkő stabil felülete és szűk fugái garantálják a burkolt felület biztonságos használatát. Tökéletesen harmonizál a modern építészeti stílusokkal és illeszkedik felújított épületekbe és udvarokba is.

A termékeink megvásárlása. Formája, harmonikus színvilága és antik felülete révén klasszikus mintaképek lenyomataként van ránk hatással a PATIO térkő és falazókő. Az Agora térkő ívelt oldalaival mozgalmasságot és harmóniát kölcsönöz a burkolatnak.


Szabályos vagy szabálytalan rakáskép, egyenes vagy ívekkel tagolt burkolatkép kialakítása sem okoz gondot. Különböző burkolati minták kialakítását teszi lehetővé. A két kőforma kombinálásával különböző burkolatminták kialakítását teszi lehetővé egyszerű beépítés. Durisol termékek vásárolhatók meg házhozszállítással.


Magaságyás, komposztáló elemek, bortárolószettek. A különböző lerakási mintákkal pedig útmutatóval is szolgál Önnek a térburkoláshoz, és rajtunk keresztül partnere lesz kertje szépítésében is. Tisztelt Vásárlóink!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Gyalogjárók, utak, pihenők építésére, grillsütőhelyek burkolására vagy medencéje szegélyének elkészítésére kiváló választás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések