2015. december 7., hétfő

Alpesi tacskokopo elado

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Az alpesi tacskókopó kiemelkedően tehetséges a nyúl és a róka vadászatban, illetve a megsebzett szarvasok felkutatásában is jeleskednek.


Ez a két egymáshoz nagyon hasonló, a 18. Vadászok kezdték el tenyészteni német kopók keresztezésével, amelyek között.

Alpesi tacskokopo elado. Vadászó szülőktől származó, drótszőrű német vizsla kiskutyák eladók. ELADÓ ALPESI TACSKÓKOPÓ KISKUTYÁK. Biztonságos, könnyű keresés és vásárlás. A szülők rendszeresen hajtanak.


Aktívan vadászó szülő. Eredetileg munkakutyaként használták a hegyekben lakó vadászok, ezért ez a kutyafajta erős munkakészséggel rendelkezik és extrém időjárási viszonyokat is elvisel. Az alpesi tacskokopó egy erős, hosszú testű, de kis termetű, apró lábú szívós fajkutya, amit eredetileg vadászati célokra használtak.

Feje hosszúkás, füle lelóg, pofáján egyenes orrnyereg és arányos orr található. Szeme sötét gesztenyebarna, füle lelóg. Jól kifejlett fogai ollószerűen záródnak. Több sikeres utánkeresése volt. Gondozás Ennek a kutyának nem ismeretes különösebb genetikai rendellenessége, átlagos élettartama pedig év körüli.


Egyszerűen nevelhető és gondozható, a bundáját szükség esetén kell csak tisztítani. Figyeljünk azonban a fülekre, gyulladás jelei jelentkezhetnek itt, ugyanakkor a karmait vágjuk. Törökkopány központjában kedvező áron eladó egy 1m2-es felújítandó parasztház 9m2-es telekkel. A település Tamásitól 2 Kaposvártól 4 míg az Mautópályától km-re a törökkoppányi Íjász Vadásztársaság és Gyulaj Zrt. Magyarország hivatalos tacskókopó klubjának weboldala.


Alpok-táji tacskókopó kiskutyák, kan. Tacskó apróhirdetések - Eladó és ingyen elvihető tacskók, fajtatiszta kutyák, kiskutyák és ingyenes kutya apró az ebadta. A gyakran előforduló sebzéseknél, utánkereséseknél jó szolgálatot tesz a csapát biztosan tartó, hajszában is kiváló két tacskókopó. Pölöskei Balázs és a két. Rövidszőrű magyar vizsla kiskutyák eladók igényeseknek.


Elado szuka kiskutya Anyjuk szalkás szörü tacskó Apjuk alpesi tacskó kopó. Fajtatiszta, törzskönyves kutyák, kiskutyák.

Havonta több millióan választják az ingatlan. Te is itt új otthonod! Játékos, eleven kutya, nagy mozgás és mozgástér igénnyel, amit sajnos nem tudunk biztosítani számára. Minden oltása megvan, chippel rendelkezik. A Magyar Tacskókopó klub által megrendezett rendezvényeken készült szöveges összefoglalók és készített fényképek gyűjteménye.


A többi kopóhoz hasonlóan kiváló szaglóérzékkel rendelkezik, szívós, erős csontozatú kutyafajta, amelyet eredetileg szarvas, vaddisznó, nyúl és rókavadászatra használtak. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Hirdetések az egész kárpát medencéből. Hirdess és keres online kutyát, házikedvencet, magyar nyelven, de határok nélkül! Check Out CoScrew On on eBay.


Fill Your Cart With Color today!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések