2019. május 16., csütörtök

Vas fémker kft budapest

Azt mondják a Nagyság az nagyobb felelősséggel is jár. Az évek folyamán fejlődési stratégiánknak köszönhetően sikeres üzleti kapcsolatokat építettünk ki gyártó partnereinkkel. A négyzet alakú zártszelvények tökéletes terhelhetőséggel.


Acéltermék kis- és nagykereskedelem. Szegélyek - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a. Köztudott, hogy a betonacél fő felhasználási területe az. L-idom - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a. Csatornatartó bilincs - A megvásárolt árut igény szerint. Cégünk a FÉMKER Fémkereskedelmi és Másodlagos Anyagokat Hasznosító Kft.


Alaptevékenysége a hulladékok, ipari alapanyagok, elsősorban különféle összetételű és minőségű színesfém, vas hulladékok, ipari másodnyersanyagok, kohászati alapanyagok, átvétele, előkezelése, vevő igénye szerinti feldolgozása, hasznosítása és azok időre. Betonacél, hegesztett síkháló, zártszelvény, acéllemez, cső, szeg, drót, drótháló és egyéb kapcsolódó illetve kiegészítő termékek. U profil - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Ereszcsatorna - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre.


Az egyik legsokoldalúbb acélból készült termék. Robusztus szerkezete hosszú távon teszi ellenállóvá a terhelésekkel szemben. A zártszelvény úgy műszaki, mint gazdasági szempontok alapján egy jó megoldást jelent acélszerkezetek kialakítása céljából.


For Top Quality Products at Great Prices, Look No Further Than The Range. Finde ‪ budapest ‬! Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Vas fémker kft budapest

Cégünk több mint éve foglalkozik vas - és acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján (Albertirsa, Budapest , Ér Erdõkertes, Martonvásár, Siófok, Székesfehérvár). Hungary, with the main office in Budapest. The enterprise operates in the Hardware Stores industry. Jelenleg nyitva tartó Vas - Fémker kirendeltségek Budapest közelében és további adatok mint cím,. Az Euronorm Group Builder Kft.


Cégünk, és kapcsolt vállalkozásai már több mint éve foglalkoznak építőipari kivitelezői, gyártói és kereskedelmi tevékenységgel. Tisztelt Vásárlóink! Legutóbb kiírt kiszállítási információnkat a mai nap tapasztalata alapján, annyiban módosítanánk, hogy a 13:30-as indulási körünket, előbbre hozzuk 13:órára, hogy időben mindenkihez eljuthassunk.


Nyitva tartások Vas - Fémker Kft. Budapest Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Vas -, acél-, bádogos-, barkács termékek kis- és nagykereskedelme. Házhozszállítás, internetes, telefonos. Magyarország-i vállalat, székhelye: Budapest.


A cég főtevékenysége: Vasáru kiskereskedelem. A főbb pénzügyi adatai alapján, Vas - Fémker Kft. Az SZJA törvény § 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések